0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar 2011 1,6 comfort extra var şu an 4150km deyim fakat kafama takılan birşey var 100km de ortalama yakıtı 2 aydır hep aynı 7,8lt bu şehir dışındada aynı gösterdi,şehir içide.Normalde şehir dışı ortalama düşmesi gerekmiyormu?İki hafta evvel Bursa-Adapazarı-Bursa yaptım yine ortalama 7,8lt. kafama çok takıldı.Acaba birşeymi var.Böyle bir durumla karşılaşan varmı?.
Allah razı olsun Sercan. Bayandan ciğeri sökülmüş verso . İki kez kaza yapmış. Bir değişen, üç boya. Hemen her kapıda çizik var. 39binTL
Abi hayırlı olsun ben gözleirme kulaklarıma inanamdım süpersin...herşeyden koptum yeni habeirm oluyor..darmadağın oldum toplayamdım kendimi.. abi kazasız belasız günlerde inşallah..gitti bizim 39 desene... 39 derken eski plaka kastım.. verso bedeli değil..
Muratçım, Allah razı olsun. Seni hoş görüyoruz . Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlısını nasib eder. Bunu da 39 yapıyorum.
yap yap.. abi beni hoş görün feci bunaldım..ben hayatımda böyle sıkıntı yaşamadım..fazla hırs adam iyi gelmiyomuş öğrendim saldım çayıra mevlam kayıra..kendi mi toparlıyayım..en kısa sürde çay içmeye gelicez yanına ekiple..hayırlı olsuna..
Sayı belirtiniz
Seluk bey merhaba,kullanma kılavuzuna baktım bulamadım, bu ortalama yakıt değerlerini nasıl sıfırlıyoruz? kusuruma bakmayın böyle şeyleri pek beceremiyorum demek. :-[Belkide çok basit.Yardımcı olursanız sevinirim.Selamlar.
2010 Verso / Elegant 35000 Km. İstanbul
verso hızı ciddi anlamda hissettirmiyor konfor acısından
Gel beklerim Vedat.Bu fotolarda benim Verso'dan Eğribel geçidi Giresun rakım:2200mt