0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tiner'in hangi cins olduğunu da belirtirsen iyi olur bence Bayram.Bende kuşun yediği yemişlerin yarı sindirilmiş hali ile uğraştım bu gün kaput üzerinde. Sonunda biraz pasta ile halloldu. Kuşlara bez üreten çok iyi iş yapar.
yanlışınız var, alkol boyaya zarar vermez. Hatta cila öncesi IPA uygulaması yapılır (İzoPropil Alkol), geçmiş cila katmanlarını temizlemek ve zor kirleri çıkarmak için.
Kullanmışken selulozik kullanın boyayı tekrar söker boyatırsınız hem reçine çıkar hem de boya. Tekrar boyatırsınız boya da yenilenmiş olur :pSentetık tiner kullanmayın aracın boyası zamanla degişiyor. En iyisi bu işin uzmanı firmaların malzemelerini kullanmak.
Sen kullandin mi sentetik tiner kardes zamanla degisir diyorsun? Sentetik diyorum sentetigin normal tinerle farkini biliyormusun? Benim aracima uygulayan usta 35 yillik boya ustasi ve bir okadar yil daha pasta cila yapan bir insan!!! Bosu bosuna pasta atilmasin diye daha kolay bir yontem biliyordu? Aracim 4 yasini girdi dediginiz gibi aracimin boyasinda en ufak bir degisiklik yok....
Kullanmadım sadece öyle sallamak icin yazdım. Kullanmaya devam et sen kolay gelsin kardeş.