0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vallahi helal. eline sağlık hocam. sonucun güzelliği dışında işlemi yaparken aldığın keyif paha biçilemez olmalı. becerebileceğime inansam hiç durmayacak bende çalışacağımda eliem yüzüme bulaştırırım diye ellemiyor, sağlam bir yer arıyorum.
Bora bey nefis bir paylaşım olmuş .Teşekkürler.
çok güzel olmuş elinize sağlık,işlemden sonra kendi kendine kurumaya mı bıraktınız aracı?
çok güzel bi temizlik olmuş. yalnız size tavsiyem bu temizliğin kalıcı olması için 6 ayda bir döşemelere silikon kaplatmanız. 6 ayda etkisi geçtiği için öyle diyorlar. biz eyüp ziebartta yaptırmıştık toyota hediye etmişti sıfır alınca. sıvı bile dökülse kumaşa işlemiyor kolayca silinebiliyordu.
Aracın motorda falan sorun yoksa kesinlikle çok temiz ve az km yaptığı için kaçırmayın derim.saygılar
Evet yeni temizlememe rağmen sol kapı döşemesi yine eski halini aldı. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı bu silikon için. Ziebarta gitmeye hiç niyetim yok onuda kendim yapayım. Devir tasarruf devri malum
Bora bey , silerek yapılan temizlik yüzeysel oluyor, detaylı temizlemek için halı yıkama süpürgesi şartbu halı yıkamalar deterjanlı suyu püskürtüp sonra geri emiyor, haliyle deterjanla çözülen kirlerde emiliyorasıl temizlik bu, ve sanırım alternatifi yok