0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
katılıyorum titanium olanları çok güzel bencede o fiyatı fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum fluence ile kıyaslanınca ....
Abi bende bir yanlışlık yok.Arkadaşın yukarıda ki yorumuna bakarsan 2010 model focustan bahsetmiş.Senin baktığın 2012 yeni kasa focus fiyatı.Fiyat listesine burdan bakabilirsin.http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus-2010/fiyat-listesiHbler 37.875 TL sedanlarda 40.090 TL.
Profil fotoğrafları birbirine çok yakın Cantekin ile. Diyorum soru soruyor kendi cevaplıyor filan Allah Allah Alıcaksa bence titanium x alınmalı tam dolusu.Ben pişmanım titanium x almadığıma.
coşkun bizim bir arkadaş aldı geçenlerde, eski kasada x paketlerin artık kalmadığını söylüyordu...
Ford'un bir hikayesi, daha doğrusu bir efsanesi var. Hatırladığım kadarını anlatayım.Ford firması bir marka araba yapar. Ama araçlar hatalı. Araca arkadan ufak bir darbede aracın alev alması ve patlaması an meselesine dönüyormuş. Fakat ford, araçlarını geri çağırıp hatayı düzeltmek yerine, bu sorunu bildği halde kılnı kıpırdatmaz. Bunun nedeni ise; araçlarına binip ölen insanların sigorta masrafları, araçları çağırıp hatayı düzeltme masrafından daha ucuz olduğuymuş. Bu skandal, şirket içi bir mektubun ifşa edilmesiyle patlak vermiş. O gün bu gündür Ford bir türlü yüksek satış oranlarını yakalayamamış. Ford'dan konu açılmışken anlatayım dedim. Okuduğum sitenin ismi aklımda ama kurallara aykırı olduğu için veremiyroum.
arkadaşlar çoğu bayide eski kasa sıfır focus kalmadı... dün aldım 2010 focus collection hb ov 10 bin km de.... 31.000 tl ye aldım.... titanıum kadar donanım yok ama bence tıtanıumdaki donanım için 6.7 bin tl vermek bana mantıklı gelmedi.... cruıse control,sis farı,yokuş kalkış desteği gibi özellikler collectıon modelindede mevcut...