Gönderen Konu: Sanal Kredi Kartı  (Okunma sayısı 3885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: Sanal Kredi Kartı
« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2008, 22:57:11 »
Vedat, hesabima kart ekli degil derken demek istedigin hic mi banka hesabi/banka karti kayitli degil hesabina? Parayi paypal hesabindan banka hesabina aktarman lazim, onun icin de bir banka hesabi, ya da bir banka ve kredi kartinin paypal hesabinda kayitli olmasi gerekiyor. Degilse kart ekle, ondan sonra buyuk ihtimalle sorunsuz cekebilirsin parani. Ama bildigim kadariyla bir komisyon da aliyorlar. Ben ebay'de yaptigim satislardan paypal'e gelen parayi hesabima aktarmak yerine ihtiyacim oldugunda ebay'de vesaire harcama yaparken kullanmayi tercih ediyorum.Komisyon odemektense...

Fe... :-)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2008, 22:57:11 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Eylül 09, 2008, 19:33:51 »
abi ben sana yanlış anlattım herhalde,ben www.awsurveys.com diye bir siteye üye oldum reklam linklerine tıkladım ve siteye üye kazandırdım sitede 200 dolarım birikti ve onu paypal adresine yolladım yani parayı siteden kazandım ama 15 gün oldu para gelmedi buna bi şey söyleyebilirmisin acaba hesabımda kart ekli değil ve hesabımın cinsi personal bi terslik mi var yoksa site yalan mı   bux.to gibi bi site buda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 09, 2008, 22:08:59 »
Simdi dedigin su mu? Senin hesabina bu parayi aktarmadilar. Eger oyleyse http://www.awsurveys.com/ContactHomeMain.cfm buraya yaz, cevabini iste. 'I have accumulated around 200 dollars so far but I have yet to receive my money in my paypal account. Please transfer the money I earned to my paypal account without further delay' bunu yaz mesaj kismina.

Sen paypal'e aktardim diyorsun parayi, paypal'de bu para gozukmuyor oyle mi? paypal'e kayitli e-mail adresini dogru yazdigina emin misin?

Bir diger ihtimal de su: boyle yerlere pek guvenmiyorum ben, parayi gondermeye gelince yan ciziyor olabilirler.
Fe... :-)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Eylül 10, 2008, 18:21:13 »
aynen öyle abi denerim dediğini çok teşekkürler