0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir araba daha eksik o fotolarda ama neeeeyyyssee
Toyota takımı mı kuruyoruz ? Eğer yarisi ekleyeceksen, ben de camry ve rav4 ekleyebilirim. Diğer eksik kalan modelleri de bekleriz
Hayırlı uğurlu olsun abi Allah kaza bela vermesin ikisinede ama toyota sevmiyorum
Füme rengindelerse kabulümüz
Teşekkürler Alperim otomobil zevk ve mantık meselesi sonuçta. benımde kalbım toyotadan yana atmasada mantığım her zaman toyota diyor
Yok Nagi Mehmet Abi'nin camry siyah Rav4 gri renk'te bizim klube uymuyor Mehmet abi boyatman hadı sana kıyak olsun en azından kaplatman lazım üyeliğini kabul etmemiz için
Tayloom maşallah allah nazarlardan korusun nice nice Toyotalara konuyu nereden bulduni neden dirilttin dersen, bir kaç konu arıyordum karşıma çıktı bir de yazayım dedim.
Teşekkürler Sercan ne iyi yapmışsında hortlatmışsın konuyu Auris gidici gibi duruyor nasip olursa yenı kasasını aldığımda yıne bu konuya fotoğraflarını koyucam
İyilik yaptığıma sevindim Taylom, İnşallah alırsında bizde bakıp içç çekeriz.
Nasip kardeşim ya yenı kasa corolla yada auris ikisinden birine sahip olucam inşallah ara ara kafam astraya gitmiyor değil ama yeni kasa aurisi görmeden adım atmamak en mantıklısı bu arada iç geçirme bea gelirsin arada 1 tur verırım
Çok iyi niyetli gördüm seni Taylanım , astrayı çıkar kafandan bea cillop gibi Auris geliyor.
Niyetten önce kısmet önemli bakalım hele su yaz bitsinde ona göre çizicem kafamda birşeyler
Opel den hic haz etmem ama adamlar yapmislar yani turboyu. Pek guzel pek begeniyorum..
Aynen taylanım, ne demişler yoksa kısmetin pardon bu değildi , Kısmette ne varsa odur. Bakalım yaa daha vakitim çok birde sunroofsuz araba almıcam kendıme sözüm var
Taylan bizim astra 20 binde arıza yaptı, termostat garantiden değişti. Bir daha düşün :p