0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de geçen gün koluma zımparaladım; 2000 numaradan 60 numaraya kadar denedim ama koluma birşey olmadı. Aslında benim gülsemde birşey olmaz, gümdümlü terliklerin mesafesi 5000 km bile yokmuş. Buraya gelmesi mümkün değil
Hande hanımBu fikrin işe yarayacağını zannetmiyorum..çünkü bu alet kökü olan bir nesneyi kökünden söküp alıyor..fakat araçlardaki çiziklerde kök olayı yok..
hande abla bunun işe yarayabileceğini neye dayanarak yada nasıl bir hayal kurarak düşündünüz ben onu çok merak ediyorum O zaman arabalarımıza saç kökünü güçlendiren ve daha çok çıkmasını sağlayan bioxcin serum kullanırsak belki beygirinde artmalar hatta ve hatta yarisler belki aurise corollolar avensise bile dönüşebilir... otomobilde devrim yarattın yemin ederim
Bunu görünce hemen arabanın ön kapı menteşelerinin olduğu yere gidip baktım henüz bizde ihtiyaç yok böyle bir ürüne ......puhahahahah
FLAS FLASEvet yukarda diğer rahmetlilerin banlanmadan önceki son sözleri....
Arkadaşlar, ciddi ciddi bütün mesajları okudum.Sonuç Hande hanım siz ya çaktırmadan başka bir metal yüzeyde deneyin yada bu konuyu unutun.Zira gördüğünüz üzere bilime destek hçççç yok.Vatandaşın biri ön konsolu ayakkabı boyası ile silmişti;ardından cila ve sonuç parlak yüzey ama sonrasını hi sormayın )))))))
Abla teorik olarak kafamda hala canlanmadı olayın nasıl olacağı. sonuçta tahriş olmuş bir boya var orda herhangi bir bölüm yok. tırnağa takılan çiziklari pasta da gidermiyor tırnağa takılmayanı zaten pasta gideriyor. burda oruç beynime vurmuş durumda saçmaladıysam affola Hep destek tam destek
kargoya verdim yarın elinde olur bi zahmet kafana vurursun....
onun buraya gelmesi en az üç gün sürer, siz de o zamana kadar konuyu umarım unutmuş olursunuz
Yettimmmmm!!!! Tek gördünüz diye yanlız mı sandınız?! Dağılın! Hande abla bırak allasen bunlar ne anlar kıldan tüyden hassas işlerden. Pehh...
Alo desin 5 dakikada ordayım. Beş çok 2 dakika yeter
valla hande hanım ben aracını şampuanla yıkayanı duydum:) ardından yapılan yorumları okurkende gülmekten yıkıldım desem yeridir:)) ne yorumlar... ne yorumlar:))ben yorumların ancak ilk sayfasını okuya bildim gerisine dayanamadım:) netice nedir bilmiyorum açıkcası:))) hala yorumlara gülüyorum:) benimde bir önerim var:) bizde advatoryal olra<k yayınladığımız bir ürün var:) http://www.drhijyomegakrem.net/blog/?tag=dr-hijy-omega-krembunu nasıl bulacaksınız acaba:)))işin şakası bir yana hande hanım;düşünce olarak akla yatkın geliyor cilde zarar vermeyen aracada zarar vermez fikri ve olumlu yaklaşılıyor olablir:) ama siz benden tabiki çok ama çok daha iyi bilyorsunuzki derinin kendi kendini onarma özelliği yada bir organın kendi kendini onarabilme özelliği yokmu?? yani bu alet yada herhangi birşey deriye bir zarar verdiğinde deri kendi kendini bir şekilde onarmıyormu? yanisi bahsettiğniz alet her nekada zarar verse bile deri bunu halledecek peki metali nasıl halledecek????metaller kendi kendini onaramazki???haksızmıyım sizce?