0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Crafter'ın motor kaputunun tamamını yaptırdım.50 mikron kalınlıgında.Aracın boyası 50 mikron,motor kaputunu ölçtüğümde 100 mikron değer çıkıyor.Memnunmuyum Tam boy kaplattığım için bir ıkıntı yok.Filmin bir çok yararıda var.Bir kere yoldan fırlayan taş kaputa değdiği an film taşın hızını keserek ön cama vereceği zararı minimize ediyor. İrfan bey kaput filminin uygulamasının sağlıklu olabilmesi için yanlış hatırlamıyorsam kaputta taş izinin falan olmaması gerekiyor.Taş izi filmin altında hava boşlugu yapabilir.Yaptırmadan önce bu soruyu bir gündeme getirin isterseniz
merhaba kaput fılm ı hakkında bılgım yok ama ben 10 gun once camlara fılm yaptırdım cok harıka oldu. 5 cam 250 tl verdim garantili orjınal. istersen resimleri koyabilirim...
ibrahim bey fotoları eklersenız seviniriz bizede fikir vermıs olursunuzirfan bey nedense foto yükleyemiyorum.. firefox kullanıyorum ondan olabilirmi acaba? ekler seçenegine tıkladıgımda herhangi bir secenek cıkmıyor..burayı bulamıyorum...Ek SeçeneklerBu seçenekler bazı forumlarda standart olarak sunulur ve açıp kapatılabilir bir panelin içine alınmıştır. (aşağıdaki ok simgeli bağlaca tıklamayı deneyin!) diğer forumlarda:+ Ek Seçenekler... Ekle: İzin verilen dosya türleri: txt, jpg, gif, pdf, mpg, pngEklenmeye izin verilen en yüksek miktar: 128 KB