Gönderen Konu: kaputa ve camlara film cekilmesi  (Okunma sayısı 4851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: kaputa ve camlara film cekilmesi
« Yanıtla #20 : Ağustos 08, 2011, 17:03:42 »
merhaba  kaput fılm ı hakkında bılgım yok ama ben 10 gun once camlara fılm yaptırdım cok harıka oldu. 5 cam 250 tl verdim garantili orjınal. istersen resimleri koyabilirim...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 08, 2011, 17:03:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #21 : Ağustos 11, 2011, 23:01:31 »
   Ben Crafter'ın motor kaputunun tamamını yaptırdım.50 mikron kalınlıgında.Aracın boyası 50 mikron,motor kaputunu ölçtüğümde 100 mikron değer çıkıyor.Memnunmuyum Tam boy kaplattığım için bir ıkıntı yok.Filmin bir çok yararıda var.Bir kere yoldan fırlayan taş kaputa değdiği an film taşın hızını keserek ön cama vereceği zararı minimize ediyor.
   İrfan bey kaput filminin uygulamasının sağlıklu olabilmesi için yanlış hatırlamıyorsam kaputta taş izinin falan olmaması gerekiyor.Taş izi filmin altında hava boşlugu yapabilir.Yaptırmadan önce bu soruyu bir gündeme getirin isterseniz
özcan bey uyarınız için tşkrlr bugun kaputa film cektirdim taş izlerini sordum rutuşlayıp oyle film cekmişler sorun olmadı ama kaputun sağ tarafı temizlenip film cekilmiş sol taraf temizlenmeden filmle kapatılmış :)  arbayı aldıktan sonra farkettim  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Ağustos 11, 2011, 23:03:04 »
merhaba kaput fılm ı hakkında bılgım yok ama ben 10 gun once camlara fılm yaptırdım cok harıka oldu. 5 cam 250 tl verdim garantili orjınal. istersen resimleri koyabilirim...
ibrahim bey  fotoları eklersenız seviniriz bizede fikir vermıs olursunuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 12, 2011, 09:27:53 »
ibrahim bey  fotoları eklersenız seviniriz bizede fikir vermıs olursunuz
irfan bey nedense foto yükleyemiyorum.. firefox kullanıyorum ondan olabilirmi acaba? ekler seçenegine tıkladıgımda herhangi bir secenek cıkmıyor..burayı bulamıyorum...

Ek Seçenekler

Bu seçenekler bazı forumlarda standart olarak sunulur ve açıp kapatılabilir bir panelin içine alınmıştır. (aşağıdaki ok simgeli bağlaca tıklamayı deneyin!) diğer forumlarda:

+ Ek Seçenekler...

Ekle:    

İzin verilen dosya türleri: txt, jpg, gif, pdf, mpg, png
Eklenmeye izin verilen en yüksek miktar: 128 KB