0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sonunda öğrenebildik gerçi 23,45 te öğrendik ama anca nete girebildim İlk Katılışını YapacağıSınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığıETİMESGUT ANKARA Temel Eğitimini MüteakipKatılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Kur. Bşk. Kh. Brl. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığıKEÇİÖREN ANKARA
sonunda belli oldu bizimde şansımıza burası cıktı ;İlk Katılışını YapacağıSınıf Okulu / Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCANTemel Eğitimini MüteakipKatılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'inci Mknz. P. Tug. 3'üncü Mknz. P. Tb. K.lığı DOĞUBEYAZIT AĞRI
sonunda öğrenebildik gerçi 23,45 te öğrendik ama anca nete girebildim İlk Katılışını YapacağıSınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığıETİMESGUT ANKARATemel Eğitimini MüteakipKatılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Kur. Bşk. Kh. Brl. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığıKEÇİÖREN ANKARA
Hayırlı teskereler, okul bitebilseydi ben de bu dönem gidiyor olacaktım ama aralıkta yol gözüküyor bana nasipse
Hadi hayırlısı.. Hayırlı tezkereler kardeşim ..
Sertan, bu işte Ankara TCT grubunun parmağı olmasın? Etimesgut büyükdür baya. Hatta dünyanın en büyük garnizonu bile olabilir. Sonra gideceğin yer ise emin ol evinden daha rahat olacaktır. Hayırlı olsun, görevini layıkı ile yap ve gel inşallah.
İkiniz içinde hayırlı teskereler arkadaşlar.
sertancım etimesgut nasıl bi yer söyliyiim mi =))
Sertan kardeş başta olmak üzere (hadi iyisin;)) tüm asker olacaklara hayırlı olsun yerleri. Askerlik bu, kolayı yoktur herhalde -bedenen zorlamayan askerliklerde bile hasretlik var- Allah yardımcınız olsun, sağ salim dönün yuvalarınıza.