Gönderen Konu: cila seçimi  (Okunma sayısı 3725 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: cila seçimi
« Yanıtla #20 : Ağustos 25, 2011, 18:00:10 »
sefa yazdığın ürünleri hiç bilmiyorum o yüzden bi şey demem doğru olmaz.
ben şimdiye kadar bilindik piyasa ürünleri kullandım sonax,turtle wax ve meguir's

yurtdışında çok kullanılan markalar, burdada fazla kullanan yok ama kullanan arkadaşlarım çok memnun. bendede turtle wax var bitsin collinite almayı düşünüyorum.

Collinite 915 wax - Water beading on a 2007 Vauxhall Corsa

Fk1000p (Left) vs HD Poxy (Right)

???

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 25, 2011, 18:00:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 25, 2011, 18:44:48 »
evet eyüp tespitin doğru, nxt önceden kullandığım cilalara oranla daha kolay uygulanıp siliniyor. bir de geçen bir arkadaşın önerisiyle son cilalamamı farklı şekilde yaptım. önceden parça parça uygulayıp siliyordum (tavan uygulama-tavan silme, kaput uygulama-kaput silme gibi) geçen hafta cila uygulama pediyle arabanın tamamına bir seferde cila sürdüm.15-20 dakika sürdü. sonra hemen silmeye geçtim ve toplam 1 saat gibi bir sürede cila uygulama-silme işlemi bitti. bana bu teknik daha kullanışlı geldi.tavsiye edebilirim.

melih bende öyle yaptım,önceden silmesi zor olduğundan parça parça yapardım,nxt ile bi kaç parça denedim baktım kuruması uzun gidiyor ve kolayca siliniyor tüm aracı tek seferde cilalayıp tek seferde sildim,gayet kullanışlı oldu.birde ince bi tabaka olarak sürün diyor hakikaten de ince oldu en azından kullandığım cilalara göre ince geldi gözüme,normali mi öyle oluyor?

sefa senin cilalaları google amcaya sordum oldukça iyi yorumları var yahu :)
kalıcılığı uzun,suya dayanımı harika katı cila diye yazıyor.kullandıktan sonra tecrübelerini paylaşırsın artık.
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new