0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende başlığı görünce sarı sandım heves ettim
Aşağı düşcek, dikkat et
Zaten WV audiyi çoook önceden almıştı bünyesine
Hayırlı olsun abi, ama dikkat düşmesin aşağılara resimlerde de hedef tahtası dikkatimi çekti
Yaaaaaa Özcan abi bu bana yapılır mı yaa Ben bu aralara 15-20 gündür acaip takmış durumdayım tam istediğim arabayı koydun gözümün önüne insanında bir kalbi var Babam beğenmiyor bir türlü anlaşamıyoruz araba konusunda artık offf offff İyi günlerde kullanın Özcan abi maşallahı var
Kazasız belasız kullanman dileğiyle Özcan hocam. Hayırlı olsun
MAŞAALLAHÇok şık bir araç, özellikle arka kapı kolunun kelebek camında olmasını çok beğeniyorum.Kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmanızı dilerim...
hayırlı olsun özcan, mustafanız kazasız belasız günlerde kullansın...
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız keyifli sürüşler...
hayırlı oldun allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun Özcan Abi
Arabanız çok güzel. Eski bir Seat sahibi olarak Leon'a hayranım.Özellikle aynaları kapalı vaziyatte çok hoş duruyor.Ama üstadım, o arabayı nasıl çektin uçurumun ucuna?? Toprak kayar, kalırsın arabasız....aman dikkat....
Çok yakışıklı bir araç. Allah kaza bela vermesin. Yeni Seat'larda bu sileceklerin dik durması benim dikkatimi çekti. Nedendir acaba bilen var mı?
Muhteşem araç. Allah kaza bela vermesin. Bagaj durumu nasıl acaba?
Leon senin içindeki yara ve ben o yaraya TUZ basacağım Ercü Ercü baban Leon'a binmez ama sen onu Seat Exeo almaya ikna et bence.Sedan oldugu için baban Exeo'yu kabul edebilir.2002-2006 arası A4'ün birebir aynısı.Tavsiye ederim size.Uygun bir araçtır.Lüx ve konfor bir arada...
araç hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz diğer formlarda leonu çok kötüleyenler var çok ses alıyor malzeme kalitesi iyi değil vs gibi
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin Özcan abi. Gerçekten Lion çok hoşuma giden bir araç ,Bir defa kullanma fırsatım oldu 1.4 tsı modelini,vites tepkısıne hayran kalmıştım.Sade iç konsolu beni çok etkilemişti.
Benzinli 2.0 tfsi'ın performansını görünce yıkıldım biraz daha iyi beklerdim.. 240 hp 0-100 6.4 saniye audi s3 2.0 tfsi 255 hp 5.5 yani hayalimdeki araba yine önde fiyat olarakta öyle
Hayırlı olsun Özcan Bey, kasasız belasız iyi günlerde kullanın.
Hayal kurmak olmasa bu hayat çekilirmiydi Ercüüüüü 2012'de güzel bir jant ve bady kit düşüncemiz var.Ama abartı olmayacak bir şekilde.Sen o zaman Limon'u gör ....
Bakalım görelim
Hep beraber göreceğiz.... Bu arada avatar fotoğrafımı kışlık Corolla'dan yazlık Corolla'ya çevireyim.Şöyle deniz manzaralı )
avatar karanlık çıkmış, denizi göremiyorum ))