0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Telefon numaran var bende zaten.Gerçekten geleceğim zaman sana haber veririm Taylan.Yarın Ramazan'ın ilk günü,yüzme dersim falan var.Bakarsın kaçar gelirim sürpriz yaparaım
Tamam abi merkezde olursan orada'da görüşebiliriz çünkü büyük ihtimal akşam 10'a kadar merkezde olucam
hayırlı olsun
Eneeee ben bu konuyu nasıl görmemişim yahu İstanbul plakasını kess! Anlatamam nasıl sevindim senin adına, kazasız belasız hep güzel günlerde kullan inşallah. Dizeriz artık füme Toyotaları
Sen rahat ol hafiz, bende... zaten 8383 benim 7272 nin birer fazlasi, kesin kardes bunlar =D demedi deme.
güzel plakaymış yazık olmuş, İstanbul'da iyi iş yapardı bu plaka Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Taylan hadi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşleri dilekleriyle.
Taylanım hayırlı olsun kardeşim bi tur verirsin artık bende almayı düşünüyordumda bi test sürüşü yaparım senin araçla
Hayırlı olsun Taylan. Allah kaza bela vermesin .
ya o kolçak işini sorma bende Pejoda elimi hep viteste tutuyorum alışkanlık oldu gerçi Armser kol dayama var ama Toyotadan bi alışkanlık var bu biraz değişik geldi bana bak bakalım Pejonun koltuğu bana yakışmışmı
Abi sol bacağından yola cıkarak diyorum,Araba sana biraz küçük gibi gelmiş galiba
KAptanınız Mesut AKIN konuşuyor.. Rüzgar şuanda kuzeyden 20 km hızla esmekte hava durumu güneşli yol durumu akıcı tahmini varış süresi 1 saat 15 dakika
Taylanım aslında oluyorum içine ama koltuğumun arkasında diz mesafesi epey küçülüyor ama o sol bacağım ağrıdı o gün Surayla beraber günü birlik Çorluya gidip geldikte dönüşte otobanda trafik çok pis sıkıştı ve sol ayağım debriyaj yüzünden çok ağrıdı ve bende geriye çektim ayağımı herşey Doğru ama varış süresi 2 saat 30 dk dı Ercü Gebze Çorlu arası 250 km
Teşekkürler Vedat abi 2. trakya buluşması ne zaman olucak beyaaa