0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracın sağ ve sol kapsında bir tarafa köpek çarptı şiddetli değil fakat tırnak büyüklüğünde 2 tane göçük oluşturdu büyük ihtimal tasmanın demirleri yaptı. bu sabahta kalktım diğer kapıda ona benzer iki göçük daha 1cm kare büyüklüğünde yine,bunun sebebi de mahallemizin bisikletli terbiyeli efendi çocuklarının işi diye düşünüyorum. nasıl bi şey yapabiliriz bu çöküntülere varsa bu konuda çak sıkıcı deneyimleriniz yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün internette gezinirken kaportadaki göçükleri boya gerekmeden kendiniz düzeltebileceğiniz bir ürün buldum. Ben otomotiv sektöründe çalışıyorum ve kendi ustalarımada danıştım ve bu aparatın yurt dışında kullanıldığını ve bu işten buyuk paralar kazanıldığını bana söylediler.Aparat sıcak silikon benzeri bir malzemeyle göçük olan yere tutturuluyor ve ezik geri çekiliyor. Ancak dikkat edilmesi gereken husus işlem yapılan bölgenin daha önce boyanmamış olması yani orjinal boyası olması. Boyanmış bolgede boyayı sökebiliyormuş. Mantığınıza yatarsa düşünebilirsiniz ben şahsen denemedim. Fiyatıda çok uygun.http://www.hepsiburada.com/Liste/pops-a-dent-kaporta-gocuk-tamir-edici-kisisel-set-09c008/ProductDetails.aspx?productId=otm09c008&categoryId=20024947
FAİL Tabi çok amatör bir ürün. Sıcak silikon bu kadar tutuyor demekki Bu işi profosyonel olarak yapanların kullandığı malzeme ilaç formatındaymış.işlem bittikten sonra yapışkanı aparattan ayıtmak için başka çözücü bir ilaç kullanılıyormuş. Hesaplı ama işe yaramaz olduğunu öğrenmiş olduk. Paylaşım için teşekkürler.
buna niye para verelimki boşu boşuna