Arkadaşlar arabamda sıralı sistem lovato var. Aracı mesela gece 11 de park ediyorum. Sabah 10-11 arasıda bir yere gitmek için çalıştırıyorum ve araba direk lpg de çalışıyor. Normalde benzinde çalışıp motor sıcaklığı 30 dereceyi bulduğunda lpg ye geçmesi lazım. Lpg yi monte eden ustaya sorduk adam ısı sensörü yaz aylarında 30 derece yi bulursa direk lpg de çalışır yani sorun yok dedi doğru mu acaba ? 
Bende Lovato sıralı kullanıyorum ve son derece bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmemiştim. Sıcaklık ne olursa olsun, motor stop durumunda iken ilk çalışma mutlaka benzinle olmalı direk LPG'den çalışmaması gerekiyor sıralı sistemde. Motorun bir süre çalıştıktan sonra sıcak olsa bile stop edip tekrar marşa bastığında yine benzinle çalışması gerekir. Hava sıcaklığı fazla veya az olsada, ayarlı olan LPG'ye geçme ısısı ne olursa olsun mutlaka ilk marş motor sıcaklığından bağımsız benzinle olması gerekir. Ayarlanmış ısı şartı uygun ise, ayarlı süre içerisinde otomatik lpg'ye geçişi kendisi yapacaktır. Direk LPG'de çalışması bir arızanın göstergesidir. Kontrol şart