Gönderen Konu: Auris'imi sattım...  (Okunma sayısı 5216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris'imi sattım...
« Yanıtla #20 : Temmuz 30, 2011, 09:10:51 »
auris corolla hb lerden sonra üretilmedi mi? corolla hb zaten sedanla aynı iç hacme sahip. aurisinde corolla hb nin yerine üretildiğini düşünürsek iç hacim olarak gayet iyi olacağını hiç binmeden söyleyebilirim. yanılıyor muyum?

hatta tavan daha yüksek olduğu için Auris'in iç hacmi sedan emsali olan corolladan daha da geniş...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 30, 2011, 09:10:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 30, 2011, 09:20:37 »
Hayırlısı olsun.Yeni aracınızla keyifli sürüşlere diyelim.ZAten son yıllarda artık araçlar birbirlierine oldukça yaklaşmaktalar.Detaylar ise alıcıyı belirliyor...Güle güle kullan.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #22 : Ağustos 03, 2011, 12:52:40 »
Mehmet bey,

Yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın. Beyaz renk de Leon da bir başka durmuş. Hem okuduklarımdan aklımda kalanlar hem de yazdıklarınızdan donanımın çok iyi olduğunu anlıyorum. Bizim Auris ler birazcık donanım fakiri kalmış galiba yanında :) Çok güzel bence.

Ama bu arada küçük bir ekleme yapmak isterim. İç hacmi konusunda Auris bir yönden çok farklı. Ben 1,90 boyunda 100 kilonun üzerindeyim. Uzunluk ve genişlik olarak sorun yok ama sanıyorum yükseklik Auris ten bayağı düşük. Ben bir kere arka koltuğa oturdum Leon da şöför de benim gibi bir arkadaştı kafam tavana çarptı.

Emin olmamak ile beraber hatchback arabalar arasında iç hacmi en büyük Auris galiba. Tabii bu herkes için problem değil ama benim boyumda ve kilomda olanlar sanırım hassastır. Mesela Opel çok beğeniyordum gittim baktım arka koltukta kafam direk tavana değiyor. Diyeceksiniz ki arkada ne işin var. Ben o kadar para veriyorsam arkaya oturan misafirimde rahat olacak. Veya hanıma arabayı verip ben çocuğun yanına geçtiğimde rahat edeceğim  :)

Neyse konuyu saptırmayalım. Leon çok güzel.

Saygılar,

sinan bey. dediğiniz gibi Toyota Auris C sınıfı hatchback araçlarda en geniş iç hacime sahip araç... ve de en yüksek araç 1515mm...

altı da alçaktır... arkada ortada çıkıntı yoktur aracın altında aurislerde. fakat altı yere yakın çok sürter araç yere... hele sizin gibi iki kişi oturuyorsa arkaya...

öncelikle yorumlarınıza şunu söylim. eğer boyunuz 1.90 ve araca oturanlar da sizin gibiyse ve onların da rahat etmesini istiyorsanız C sınıfı hatchback sevdasından vazgeçin. gidip doblo ya da kangoo alınabilir.. reklamlarda da var hatta. gelinin saçını tavana doğru uzatıyorlar çarpmıyor falan.. espri bi tarafa...

leon.da arkası o kadar da değil... benim de var arkadaşım... özel koruma hatta. 1.95 boy var. arkada kafası falan çarpmadı tavana...

dediğim gibi size uygun değil c sınıfı hatchback... bi tek olursa auris olur... ona binmeye devam edin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 03, 2011, 20:17:29 »
Mehmet bana da Leon aldırcaksın sonunda :)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!