Gönderen Konu: 2013 Corolla ve Auris  (Okunma sayısı 13507 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 712 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Corolla ve Auris
« Yanıtla #20 : Ağustos 06, 2011, 02:05:20 »
corollada kapılarda tahta yada tahtamsım bir madde kullanılacak ?? başımıza taş yağar ! ne gerek okadar lükse :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 06, 2011, 02:05:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 07, 2011, 10:18:18 »
arkadaşlar bven toyota çalışanı olarak türk işçiliğinin üstüne tanımıyorum emin olun bi focusta bi hyundai de bi meganede olan ufak kusurlar bizde hayatta kalite kontrolden geçmez 2011 model focus kullanan biri olarak bunları söylüyorum..öle ilk 6 ay alınmaz filan hikaye zaten seri üretime geçmeden bir miktar araç yapıp problemleri gideriyoruz... böle kimse bilkmeden kimseyi yönlendirmesin...

Emre bey, toyotada çalışırken aynı anda renault, ford ve hyundaide de çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Hepsinin kalite kontrol sistemlerini bildiğinize göre.

Burada sözü edilen üretim bantlarındaki kontrol değil. Aracın kullanımına bağlı olarak zaman içerisinde ortaya çıkan problemler. Bunları deneme ve ön seri üretimlerde tespit edemezsiniz. Zaman içerisinde ortaya çıkar ve iyileştirilir.

Ayrıca şunu da ekleyeyim, kullandığınız ifade tarzı hiç hoş değil. Sonuçta benim neyi bilip neyi bilmediğimi bilmiyorsunuz. Sadece şu kadarını söyleyeyim, bahsettiğiniz markaların da toyotanın da, hepsinin üretim hatlarını, kontrol sistemlerini, araç problem istatistiklerini falan filan gayet iyi biliyorum. Hatta toyota ile ilgili sizin bile bilmediğiniz birçok bilgiye sahibim. Bunlar öyle internetten falan da öğrendiğim şeyler değil.
Sonuç olarak size de seriye yeni giren bir araçtan bir süre uzak durmanızı tavsiye ederim.