0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah harika olmuş Hakkı abi
Valla hakkı kardesım bence uygulanacak en guzel yerlere uygulamıssın. Asırısı bozar derım. Hakı oglana uygulama konusuna gelınce, benzın gostergesı ıle km gostergesındekı degerlerı senınkı ıle aynı yaparsan hemen baslayalım ıse
Çok güzel gözüküyor Maşallah
maşallah çok şık olmuş ellerinize emeğinize sağlık
Hakkı Abi eline sağlık çok güzel olmuş acaba sizin arka plakalık çevresinde siyah plastik bi kısım var ya o kaplansa nasıl olur. ama baya bi malzeme gider oraya sanırım.
dayı süper olmuş elleirnize sağlık ..yakışmış özeldende mesajladım..tebrik eidyorum el emeğiniz için..ama az cin değilsin..yere bakan yürek yakan yok sökemem edemem beceremem anlamam derkene göstergeye göz koymuşun...bakıyorum.. hadi bakalım..
ah be abi o göstergenin içine birde" tte" trd" stickeri hani bendekilerden olsaydı ki..daha gelmedi... geldiği an..o gösterge camını acıp için gümüş renkte mini kabartmalı nasıl durur..
sağol,içimi okumuşsun yeğen,kaç zamandır gözüm kesmiyodu sökmeyi,ama en sonunda dayanamadım giriştim umarım göstergede açılmalar olmaz tek korkum o,yuvarlak hatların kenarları atabilir,kıvrımlı yerler yani
hafifi saç kurutma makinası ile ısıtsaydın daha iyi olabilirdi..emin ol kalkma falan yapmaz..el değmiyor ısı olayı yok o yüzden ben garantisini veririm tek sıkıntı kullandığın carbon malzemesinin dokusuz olanı olması.. ama sorun değil ben görüntüye bakarım yakışmış.. trd yazısına gelince..abi yemekten gelirken yine uğradım..daha gelmemiş..gelse banada lazım alıcam tabi.. ayıpsın...
aaa aşkolsun lafımı olur kardeş,panelleri söker deiştiririz istersen orjinalleri bozmayalım şimdi oldugu gibi samurayın göstergeyi haki oğlana takalım ne dersin ?
ne diyeyim Allah derim. Ama benim daha güzel bir fikrim var
neymiş bakalım o fikir merak ettim ?
takas
Abi eline koluna sağlık. Bittim valla. Maşallah tü tü.