0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar benim arabam 2006 model corolla sadece6000 km orjinal km 25 liraya aldım arabayı
piyasa hep böyledir ki.. yazın yüksek kışın düşük.. lakin sanal alemde daha kabarık olduğu doğrudur.. corolla sol sahipleride tutuluyor diye acımasızlık yapıyor işte
terra sol mol pek fiyat değişmiyoki :S dizelleriyle nerdeyse aynı para vvti lar toyota garip bi araba. zaten neden pahalıymış gibi konuşuluyor hala anlamdım. bence bu araçların hakkettiği rakamlar bunlar.
Bizim kasaya 22 isteyen gördüm abi.. Biz 20.500 koyduk pazarlık mutlaka var abartmaya gerek yok yani abartıyorsun diyenlere pek aldırış etmiyorum açıkçası.. İlanıda koyayımda bakılır belkii..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-134-500-kmde-1-6-sol-special-55216029/detay/
zorla satacan ercüment arkadaşım ya her yerde bu ilanlardan var
2004 corolla ile 2005 arasında fark çok. sadece kasa makyajı değil. gaz halatı yok 2005 de triger seti değişimi yok ( 2004 de varmı bilmiyorum bu arada ) fiyat olarak 2005 80-90 bin arası değişensiz boyasızlara 30 yazan bile var. benim 2005 corolla sol model aracım olduğundan takip ediyorum. fiyatı alanla satan bilir derler ya ben 27 ye satan biliyorum.... birde bazı iller boya takıntılıdır boyasız araca 27-28 verirler. bu arada honda alırım demişsiniz. aynı model hondalar corolladan ucuz diil hatta yüksek bile...makyajlı kasa tercih edin derim. saygılar...
Km orjinalse güzel fiyat ama bu araba sol mu terra mı? dizel mi benzinli mi bunlara göre yorum yapmak lazım biraz da...
kuntay bey araba 1.6 sol benzinli bir ay önce almıştım şuan 6500 oldu
2004 (+) sol sedan wti özelliklerini 2011 ile karşılaştırıp fiyatı kendiniz koyun. en basitinden 4 cam otomatik triger kayışı (gerçi şimdi onlarda da yok. ) cam tuşları ışıklı, benzin deposu yarılayınca benzin sesini duymassın, benimkinin üzerinde hala orijinal akü var. demekki şarj problemi yok. şu an aklıma gelen bunlar. basit gibi görünüyor ama forumdaki şikayetlere bakılınca basit değilmiş oluyor. şunuda söyleyeyim arabam satılık değil. çünki satarsam bu kadar temizini bulamam sattığım fiyata. km. 184.000 de.sadece lastik, fren ve debriyaj balatalarının dışında beni masrafa da sokmadı. dediğim gibi özellik ve fiyatları yanyana yazıp karar vermeniz daha doğru olur. 27.500 sattığımı düşünsem bile aklım onla gideceğine 30.000 der satamam, aklım başımda kalır. herkese kazasız belasız kullanımlar dilerim. kendi kötün alemin iyisinden iyidir derler...