0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağol ilgin için teşekkür ederim. ama bu fiyatlar bana çok uzak eğer o kadar para verecek olsam üstüne 10000tl illaki çıkarır gider bayiden alırım.
2006 99 bin kmde 1 parça boya var motor kaputunda... ön tamponda taş izleri var ama pek belli olmuo... 3 yedek anahtarı kitabçıkları vs duruo ama 31 bin istiyorum.... benzinli...aracın 2 sahibiyim çalıştığım okulda okul müdürümüzden aldım...
O zaman buyrun Kendi aracımız http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-134-500-kmde-1-6-sol-special-55216029/detay/
Ulan ercü sende zorla satcan arabayı açık artırma gibi olmuş burası lütfen fiyatları abartmayalım. . . Yoksa bende 2004 1,6 sol a 48 isticem .
ercü 2006 sına 31 istenıyor barı sende düz yap 21 yap iyidir.ben nıye 2004 üne 23 istiorum ozaman var bu işte bir terslik
Buyrun bakın ilanlara... bunun hepsimi altın kaplama ? 2006 terra 94 bin kmde o bile 29 istio.. benim aracıma 31 bin çok değil çünkü aracım gerçekten temizdir...
Doğrudur Arkadaşım alım satımını yapıo 32 bin e sattı gözüümün önünde....Bizim burada peynir ekmek gibi satılıo sol kasa.. neredeyse her evin önünde var..