0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gençler sakin olun, ılımlı davranın, efendi çizginizi bozmayın, sonra bende bozarım demedi demeyin, sevgilerle
dayaktan kaçma toyotadan şaşma
yemin ediyorum 2. atakan vakası arda hayırlısı olsun. Allah daha iyilerini nasib etsin.
ben o bursalı meganla bizim japon çekik farlı e12 leri kıyaslayanları kınıryorum bikere megan türkiyede ucuz diye satıyor yoksa renault ne toyota ne yanı bosuna dememısler dayaktan kaçma toyotadan şaşma diye
arda hayırlısı olsun. Allah daha iyilerini nasib etsin.
Hayırlısı olsun Arda bizimkinede ayrılık yolu gözüküyor gibi masrafı(vergisi benzini poliçesi vırtı zırtı) çok var diyor babam ama kanımın son damlasına kadar mücadele edicem sattırmayı düşünmüyorum
Baban haklı Ercü, arabayı hiç kullanmasan bile ayda 200 Tl. masrafı çıkıyor, kullanınca buna benzin bakım vs de ekleniyor, sen gene şanslısın bisikletin var, Eskişehir de düz ayak , boş ver ya söyle babana satsın
yavw bende onun için sat sat diyorum,arabayı elinde eskitmeyeceksin, zamanında satıp model yenileyeceksinüstelik yeni çıkan modeller teknoloji harikasıHatta babanı empoze et honda alsın, emin ol çok seveceksin, harbi manyak bi araba
Senin kasayı ben sevmiyorum ya bir düşük olan vtec2ler hoşuma gidiyor ama babamda onu sevmiyor zevklerimiz hiç uyuşmuyor uzun süre arabasız öyle gözüküyor satılırsa
benim halimi anlarsın artık
hımm anladım.. megan 2 lerin çamurluklar plastik zaten yaaa onlar plastikten araba
neden plastik olduğunu düşündünüz mü hiç ?
kaç yıldır yırtınıyorum burada, nihayet birisi sattı arabasını, hele şükür yauv
evet abim sattıldı ama yeni gelecek araç büyük ihtimal toyota olmayacak
Düşündüm yüzeysel fakat aklıma birşey gelmedi avantajı var elbet sürtmede plastik aksam olduğu için hasar sınıfına girmiyor daha ucuz ama mercedes bmw ws ws diğer ünlü markalar ferrari porshe lamborghni hep metal kullanıyor(fiber) bir marka daha vardı plastik kullanan ama ...
çamurlukların plastik olması dandik bi araç olduğunu göstermez. bunun uygulanmasındaki amaç yaya çarpmalarındaki verilen zararı azaltmak ve büyük kazalarda içeride yaşam alanı kalmasını sağlamaktır.
toyotadan sıkılmışsındır arkık zatenbaşka capon denemenin zamanı gelmiş demekkimesela honda
yandaki avuç kadar metal parçanın plastik yada metal olması içeriye iletilen G kuvvetine etki etmez bence kaza anında zaten çıkıp gidiyorlar pekte yerlerinde kalmıyorlar açıkcası...Yaya çarpmalarında yandan çarpan nadirdir çarpsada bütün postansiyeli yayaya iletmediğinden pek hasar vermez bence en büyük avantajı fabrikasına ekonomi yapması