0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaçıncı kademeden ödüyorsun bilmiyorum ama 1 teklik biraz iyimser bi yaklaşım gibi geldi bana el mahkum kaskoya cesaretin varsa hiç girmeyeceksin.
Valla ilk senesi bitiyor. 2010da 2. el almıştım. 1150'ye yaptırmıştım, sonradan tüple, aksesuar eklettim 1300'e yaklaşmıştım. Bu sene hiç kullanmadım Axadan ne çıkarırlar.Oktay sigortam.net'e üye ol oradan bir teklif al oradan güzel teklif alan arkadaşlarım oldu. Bende üye oldum son 10 günden önce teklif veremiyolarmış, bekliyorum bu ayın sonunu.
Kemal abi axa sigorta da mini hasar olduğuna eminmisin?
Kemal Bey adam yemek o kadar kolay değil kendim de kasko firmalarının sitelerinden kontrol ettim acente fiyatlarından az daha yüksek çıktı. kasko bedelini düşürmek kolay. karşı tarafın hasar bedelini 100000 değil de 20000 yaparsanız, terör sel vb durumları dahil etmezseniz, anahtarla çalınmayı eklemezseniz gibi gibi bi sürü opsiyon var. birde kasko şirketleri markaya göre fiyat veriyor. bana 2010 megane için yaptığı poliçeyi gösterdi kasko değeri 900 TL, aracın değeri 40000 TL, ikinci bir durumda riskli yaş grubundaymışım yani trafikte sizden daha tehlikeliyim
Bu sene kasko fiyatlarında bir anormallik var zaten. Gerçi araba fiyatları da pek normal değil.
istanbuldaysan doğrudan % 10 kayıpYaşından dolayıda bi % 10 gittibenim % 10 da tek kullanıcı indirimim var, ama bu nedenle arabamı benden başkası kulanamıyor, vermem de zaten kimseyeüstüne üstlük % 7 veya 8 de emekli kamu personeli olmamdan dolayı indirimim varbir de genellikle servislik vakalarda ben haklı olduğum için kasko indirimim bozulmuyor
o zaman niye aptal yerine koyulduğumu ima ettiniz onu anlamadım!
Ne münasebet canım, hiç öyle bir imada bulunmadım, ben sigortacıların üç kaatçı olduğunu, herkesi kazıklamaya çalıştıklarını vurgulamak istemiştimama belirttiğim hususlara rağmen verdiğin rakamlar bana abartılı geldianadolu sigortanın verdiği resmen sıfır arabanın fiyatı, yani seni tufaya getirmeye çalışıyor olabilirler demek istiyorumZaten kasko firmalarının hedefi; amacı ; hiç kaza yapmayan, onlara asla yük olmayan, sadece paşa paşa primini ödeyip şirketleri zengin eden sadık müşteriler
aynı şeyi bende söylüyorum zaten bizim milletin acayip huyları bunlar. 2 yıl önce aracı aldığımda kasko değeri 22000 TL idi, eskiyen bir eşya, araç vs. antika olmadıktan sonra değeri nasıl artar? aracın değeri bütün sigorta firmalarında 24750 olarak görünüyor.
primli araç 1 başka oluyor... ))
Valla Oktay araba satmak için çok süper bir dönem ben benim aracı 2008 temmuzda kocaeli kayadan 22250 tlye almıştım 2009 yılbaşında size satsam kaça alırsınız diye öylesine sormuştum 20ye alırız demişlerdi bu ay sordum ciddi ciddi biz 21 bin veririz ama internete koy senin arab çok temiz 24 e kadar gideri var demişti benim evi alacağım kişi acele ettirince pazarda 22750 tye 3 saatte sattım.
Lpg yle tanışmadımı senin araç hiç?
Tercihine saygılar umarım gönlündeki aracı bulursun.