0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih bey gaza hafif dokunmuşsunuz galiba normalde vitesle inişte 0,00 göstermesi lazım, yada siz tamamen boşa attınız.
Arkadaşlar hepinize selamlar , Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın ama ben bu konuyu benzinli araçlara sahip arkadaşlarımız için açmıştım. Onların benzin tüketim değerlerini öğrenmek istemiştim ama LPG li araç sahipleri kendi tüketim değerlerini veriyorlar. LPG lerin ne kadar az yaktıklarını bu forumlarda zaten biliyoruz. Benzinli araca sahip arkadaşlarımızın deneyimleri de önemli. Piyasada benzinli araç çok var. Benzinli araç sahibi arkadaşlarımız deneyimlerini paylaşırsa belki sarfiyatımızı en aza indirip LPG li arkadaşlarımızın yanına yaklaşabiliriz . Saygılarımla
bu arada izmirden geçecek arkadaşlar varsa aliağa bölgesinde oldukça ucuza gördüm benzini...adını unuttum ama..
Yalnız bu anlık tüketim değil,ortalama tüketim /100kmçok iyi bir ortalama keşke hep yokuş aşağı insek.
Arkadaslar geçen hafta 1.0 motor 2005 Yarisle Ankara-Afyon-Kuşadası tarafına bir tatile çıktım 2 Kişiydik klima hiç susmadı nerdeyse ve ortalama hızımız 120 km civarıydı bir ankarada birede kusadasında depoyu fulledim 150+160= 310 tl ve yaklasık 1300 km yol yaptık.Ortalama 230-240 kr arası yapıyor. Ama yakıt konusunda kafam biraz karısık bende bir tanede 1600 cc 2005 Hb Corolla var nerdeyse yarisle aynı yakıyo. Bunun sebebi ne acaba ?