0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hmmmmm güzel olmuş Murat, CC yi çalıştırmamıza çok sevindim test sürüşünüde ilk ben yaptım o daha büyük bi zevkti hayırlısı olsun bakalım farlarıda takmışsın.
Aramıyosunuz sormuyosunuz. Bu kardeşimiz 2 haftadır yok. Öldü mü, kaldı mı?Ahhhhhhh. Ben nirelere gidem .5 Temmuz'da çıktım İstanbul'dan. Kars'a indim. Bir buçuk saat sonra Iğdır/Tuzlucadaydım(Annemin memleketi). Valizi dayımın evine atıp, 4x4 2009 nissan patrol e atladığımız gibi ermeni yaylası'na çıktık. Yol bitti, off road dan devam ettik . Kar suyu içtik, piknik yaptık.Ertesi gün 200bin dönümlük Kazım Kazabekir Devlet Üretme çiftliğini gezdik. Diyadin kaplıcalarına gittik. Van'a, hanım köy'e geçtik. Gölün tadını çıkardık ve dün döndük .
Abi eline sağlık bizim arabayada olur mu bu ?
yahu o kolu Kaya almamış mıydı?Murat, Kaya'yı gör bence
Evet Kaya almıştı Vedatçım, Muratla konuştum ben kolu kaya aldı parasını öde diye ok dedi Muratta kayayla konuşmuş hatta o konuyu
bize şu sıralar kimse ... haaaa anladım. aleykümselam .
güle güle kullan gerçekten çok güzel olmuş. sen bu hızla durmaz başka şeylerde yaparsn sanırım arabaya )
teşekkürler..şimdilik hız kestim..eğitimim için çalışmalara başladım tekrardan..ama değişiklik her zaman ve her an..olucaktır..bizi izlemeye devam edin.. ;)
hmmmmm güzel olmuş Murat, CC yi çalıştırmamıza çok sevindim test sürüşünüde ilk ben yaptım o daha büyük bir zevkti hayırlısı olsun bakalım farlarıda takmışsın.