0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah demek düşer Nazar değmesin. Spoiler ayrı bi hava katmış & kibar olmuş.Efsane kasaların devamı olduğunu belli ediyor sanki
abi ekranları da kamil koç'tan mı çarptın yoksa..?şaka bir yana, bu model corollaların özellikle arkadam görünüşüne bayılıyorum, güzel araç...
full+full'un full'ü bu oluyor galiba
araç çok tatlı kazasız belasız sürüşler dilerim
Maşallah rabbim kazadan beladan korusun kardeşim. Çok güzel olmuş teypbi servistemi taktırdın ??
Hayırlı olsun kardeş. Güzel olmuş. Evet dediğin gibi makyajlılarda bi fark daha bi güzel duruyor. Bu arabanın AVRUPADA COROLLA ALTİS die bir modeli var. Onda dizel 125 Bg artı sunroof + c.c...:(Ben bunun için mail bile yazdım ancak dönüş olmadı. Neden getirtmiyorlar bilmiyorum. Tekrar hayıorlı olsun. uzun yola ilk çıkışın galiba çok eplenceli bi araba...Kesinlike yormuyor ve hep hız istiyor. Bunu hissedeceksin ve kolttuguna söyle bi yayılacaksın. Kafalıklar gusel ancak cabuk arıza yapıyo dıe duymustum. ne Marka?
350 liraya teypten bulmuştum ama gps olmadığı için almadım.burdada 1000 liradan aşağıya yok.
taşkın servistenmi aldın dicektim yanlış yazdım kaç paraya aldın markası nedir???
vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim kardeşim
350 liraya nerden buldunuz ? Yok kendim getirttim kafalıklarla beraber aldım cüzi bir rakam tuttu necvox marka Fatih bey iyi bilir Kazakistandan aldık
Kazakistanda bulmuştum.kafalıklarında tanesi 90 liraydı.arkadaşın arabasında vardı bir kez olsun açıp kullanmadık,o yüzden bende gerek duyup almadım.))yalnızca 7 inç çakma pioneer gps aldım 150 liraya
Ne demek her zaman..İstanbuldaysan buluşmaya gel bence
Taşkın Bey Arabanıza bakmaya doyamıyor insan, maşallahı var. Kazasız belasız sürüşler dilerim...
teybi ebay aracılığı ile mi aldınız... sırf teyp ( gps vs de dahil) ne kadara geldi acaba ??... bende araştırıyorum da çoook pahalı fiyatlar..
Gözledim parladı çok güzel araç maaşallah