0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ErcümentYoksa hala kapakları takmadın mı?
Bu kadar agir tepki beklemiyordum boya biraz kurusun takariz oglen bi gunes yesin bi sogusun kendini buldun gerisi kolay sertlessin boya acilinden jant gozukuyor bana anlasildi degisik abzurt islerle ugrasmaya basladim yorumlariniz icin tesekkur ediyorum simdiden
Şimdi sıra plakalarda
ben burda plaka deyeli bir seneden fazla oldu belki ama inşallah toplu baskıyla ercüye plakayı değiştirtcez
Tamponuda mini onarımdan boyatırız delikleri kapatırlar gider kare plaka takarız artık Sonunda emelinize ulaşacaksınız TCT olarak belki plakamla yer etmek istiyorum aklınıza
Plaka ne oldu ?? )
Plaka değişimi zor çok zor bi olayı var bilerek değiştirmiyorum
Zor değilmiş Ercüment.Ufak bir kaza sonucu plakamın üst kısmı yamulmuştu ve plaka harflerinin yapışkan bantları gitmişti.Dün aksesuarcıya bantları yeniletmek için gittiğimde, "Hiç uğraşmayalım, 1 adet plaka yeniletmek 17,00 TL, maksimum 2 günde plakana kavuşursun. Harfleri yenilesek de plakan yamuk kalacak" dedi.Ben de plakayı söktürdüm, birazdan Şoförler Cemiyeti'ne gideceğim.
Abi öyle değil şu anki bozuk plakanın bir olayı var o yüzden bayada işime yarıyuu