0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercü maşallah kazasız belasız Farlar bmw'yi andırıyor ve bu aracın en sevdiğim tarafı " ön sinyaller"
Amin abicim.cok tesekkur ederim :-)On sinyallere amerikan park yaptigim zaman gayet guzel olacak abicim valla cok tarafli bakiyorsun diyenler olabilir ama corollanin en degisik karizmatik kasasi arkasi haric tabi :-)
Yok abi tabikide anliyorum zaten :-)2000-2002 yillari arasinda uretilen e11kasalar dan abici
En full versiyonu hangisi? sol mu terra mi?
Sol special abi bizimkide sol special
Bende bakiniyorum Turkiyeye geldikce binebilecegim bir arac ariyorum. Secenekler arasinda 98GLi yada senin aractan E11 sol birde Tigra var (1996-2000) seceneklerde.
Alirsan gercekten memnun kalirsin abi yakisi kacisi falan dort dorluk araclar e11ler tek kotu yani her gaz tepkisine aniden tepki verip insani y hiz konusunda yoldan cikartabilme ozelligine sahip
Tigra var (1996-2000) seceneklerde.
Abi tigra alıp o hatayı yapma insanlar sana farklı gözle bakarlar vallahi.
mustafa abi haklı bizim burda o arabanın namı biraz kötü.
2005-2006 da 1 sene kadar kullandim 1997 tigra. Arac gercekten cok iyi yakitida efsaneden az. Tek kotu tarafi arkada oturanlar egilmek zorunda yol boyunca:) Not: Araci Tarlabasi ve Kurtulusta kullandim hep
İsterse 1 litre yaksın abi yine almam o arabayı.Bide 2000-2001 Megane1 coupe'ler var onlarında namı kötü.
Vuhuuuuhuhuuuu tesekkur ederim :-)
meganları hiç duymadım
Biz bişe yapmadık bu mal bir havika dostum
Araştır duyarsın. bir de sarı olacak.