0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orhan bey gümrükcü, ebay dan, ordan burdan, yurtdışından istediğini alır dimi Biz bulamadık arabaya bi çift sis farı. 2 yıldır şu forumdayım bi vatandaş yardımcı olmadı bu konuda.
cevaplarınız için teşekkürer,sis farı için şu araçtan inince 30 sn. sonra kendinden sönmesi olayını biryerde okumuştumda.sizinkide öylemiydi.onu hangi elektrikçi yaptı.adres verirseniz. birde açma kapama düğmesini el freninin altındaki düğmlere mi bağlıyorlar, oraya bağlıyorlarsa eğer söküyorlarmı.yoksa arka sislerin koluna mı? yani benim demek isrediğim herhangi bir elektrikçiye gidip laf anatmaktansa sizin takdırdığınıza gitsem daha iyi olur, tarif etmem en azından.çok sağolun.
bende jant ve kısa helezon taktırmayı düşünüyorum.lastik ölçüleri yaris için hangisi olabilir.tabanı genileşmeyi düşünüyorum.35 lik yay olurmu acaba.
16 jant ile 195x50x16 lastik tavsiye ederim ya da benimki gibi 205x40x17 takmalısınız.yaris'ler için -35 mm den daha kısa yay yok zaten piyasada şu an.
Hayrullah bey kusura bakmayın atlamışım sorunuzu ben levent sanayiye girişte hemen solda otoshow a taktırdım onlara söylerseniz gerekeni yaparlar evet elfreninin altında 4 ad yuva var herhengi birine takarlar.
super...tek kelime
Yaris ile ilgili bütün konular hortlayacak galiba