0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şeytan diyor git mersine , şu adama boyat, bahaneyle bi de kıbrıs yap, gelirkende ucuzundan bol bol içiki al....!
Honda da kara şimşek gibi olur vallaha sizde Maykıl Nayt.
Kemal abi ucuz içki için gideceksen bişi diyemem ama mersinin denizleride en az kıbrıs kadar güzeldir
Yawv kara şimşek ve maykıl nayt gene başlamış bir kanalda veriyorlarbir zamanlar nasılda hayranıydım, şimdi o zamanki kafama gülüyorum, nasıl hayranı olmuşum ben böyle saçma sapan bir şeyin
Bir Mercedes Sprinter 'da gördüm mat siyah, çok yakışmıştı. Ama sizin araçta şık olmuş güle güle kullanın. Yeni aracınız hayırlı olsun
Hayırlı olsun,çok güzel olmuş.Bu arada folyo kesinlikle zarar vermez diyenler bence yanılıyor.Yapışmayı sağlamak için folyonun bünyesinde solvent bulunmuyor mu?Solvent uzun bir süre boya ile temas ederse o boyayı kavurur diye düşünüyorum.Zamanında (geçen sene) bende arabamı beyaza kaplatayım dedim.Sonra reklamcı (kaplama ,one way vision,stiker vs yapıyorlar)bir tedarikçim aman abi dedi.Geçenlerde bir arabanın üzerindeki kaplamayı sökmüşler (şirket arabalarını reklam amaçlı kaplarlarya ondan) ,ilacını döküp 1 saat beklediğimiz halde boyalar folyoda kaldı dedi.Bunun üzerine vazgeçtim.Solvent konusuna gelince,konuya yabancı değilim.Bizde yarabandı,plaster vesaire üretiyoruz.Boş keseden sallamadık yanii
hayırlı olsun şık durmuş
Gökmen araban süppper ötesi olmuş.Güle güle kullanmaya devam et kardeşim... Kemal abi eskisi gibi tekrar TRT1'de yayınlanıyor.O zamanki imkanlar gereği hepimiz hayrandık Kara Şimşek'e.Sadece sen değil
owww çok hoş olmuş. son günlerde bende kaplama ile yapılmış araçlarla ilgileniyordum. aracımı satarda 0 alırsam ilk işim olacak benimde. full boyalı olsada zaten bu tip araçlara, araca hayal gücünü yansıtmayı sevenler talip oluyor hiç dert olmayacaktır. güle güle kullanın.