0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yunus bey hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun bu modelde bir araç için zaten serviste rahmet okumaya gerek yok Güvendiğiniz bildiğiniz bir usta varsa sanayide yağ değişim vs orada 5te bir fiyatına bile halledebilirsiniz Düzce'ye gelirseniz Shell batı karadeniz bayii olarak herşeyi hallederiz
Hayırlı olsun, doğru seçim doğru tercih olmuş. Kronik hastalığına takılmayın bence keyfine bakın 10000 km dolana kadar beklemektense 8000 'de BOR'suz taze yağı tercih ediyorum. Mutlu mutlu kullanıyorum. Ayrıca 10000 km kullansam da en alt çizgi seviyesine kadar inmiyor bile ki yeni yağ değişimi gelmiş oluyor Üretici en alt seviyenin altına düşmemesini, o anlamda kontrol etmek gerektiğini vurguluyor. Veya Ercüment kardeşin bahsettiği 1. madde için yapılacak masrafa değeceğini düşünürseniz eksiltme konusunda bir miktar düzelme olabilir Maliyete değermi o da ayrı bir soru Aracınızı tekrar iyi günlerde kullanın
İyi Günler Ahmet Bey;"bu modelde bir araç için zaten serviste rahmet okumaya gerek yok " demekle tam olarak neyi kastettiniz anlayamadım, eski bir model olduğu için mi böyle dediniz, beni korkutmayın
orjinal yedek parça fiyatları serviste veya dışarda çok değişmiyor bildiğim kadarıyla, fiyatı yükselten genelde işçilik oluyor...