Gönderen Konu: verso düşünüyorum  (Okunma sayısı 9718 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
Ynt: verso düşünüyorum
« Yanıtla #20 : Ağustos 11, 2011, 09:29:50 »
verso s yakında türkiyede de satılacak diye biliyoruz, ancak mevcut versodan farklı tabi
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 11, 2011, 09:29:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Ağustos 13, 2011, 08:26:26 »
Merhabalar , ben de d4d verso aldım ama pazartesi teslim edecekler. Toyota ya ve onların motorlarına duyduğum güvenden dolayı çekinmeden versoyu aldım.Vsc+ ve esc gibi özellikleri yol tutuşuna yardımcı asistanlarmış ki onlar dikkatimi çekti açıkçası. Kullananlara sorum şu olacak. ( illaki yoktur ama :) ) Verso gibi büyük araçlarda , yani büyük sedan olmayan araçlarda aracın kıç atma olasılığı yüksek oluyor hatta çoğunlukla savuruyor.Versoda da şu ana kadar sizde böyle bir şey oldu mu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 14, 2011, 13:58:00 »
öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binin İnş. yoltutuş olarak o kadar zorlamama rağmen en fazla esp lambası yandı yani versolarda picasso falan gibi kıç atma vs. yok ama aracın sınırlarını bilmek şartıyla sonucta bu bir mpv uçuk davranışlar dışında yoltutuşta başınız ağrımaz  :)
2012 SPORTAGE 1.6 GDI BEYAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #23 : Ağustos 14, 2011, 14:37:23 »
Henuz 2 haftalık kullanıcıyım ,eskı aracma göre(astra hb) virajları biraz daha zor alıyorum,ama kıç atma olmadı.eski kasalardaki benimki öyle direksiyonun turu yetersiz geldi bana,yeniler daha ıyıymıs sanırım.Aracın konforunu gorunce gozunuze eksık batmayacaktır tahmınımce.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #24 : Ağustos 14, 2011, 14:51:43 »
eski kasalarda yeni kasada çok iyi yol tutuşuna sahip aurise göre çok iyi bir arkadaşta corrollaya göre iyi olduğunu söylemişti bendeki yeni kasayı toroslardaki virajlarda denedim hiç kayma rahatsız edici durum yok eski kasalarda öyleydi.yenilerinin direksiyon turu arttırılımış ve direksiyon daha yumuşak eskisiyle bir kerede dönemediğim yerleri yenisiyle çok rahat dönüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #25 : Ağustos 14, 2011, 15:37:36 »
İyi günler dostlar,

Halihazırda Auris kullanıcısıyım ve ilerisi içib Verso düşünüyorum. ancak malum otomatik seçeneği henüz yok. verso'nun otomatik seçeneği gelip gelmeyeceği hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar var mıdır acaba? Eşim dolayısı ile otomatik ısrarım yoksa manueli çoktaan almıştım...

Bir de şu Verso S hakkında bilginiz var mı?

Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 14, 2011, 22:38:39 »
verso s kia venga hyundai ix20 tarzı minivan bir araç 2012 yılıyla birlikte türkiyedede satılması bekleniyor versoda ise otomatik geleceğiyle ilgili net birşey yok diye biliyorum
2012 SPORTAGE 1.6 GDI BEYAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Ağustos 15, 2011, 08:58:32 »
 Taylan Bey merhabalar , aynen Sergen Bey'in dediği gibi Verso s Kia Venga tarzı bir araç. Hatta Kia Venga dan hacimce daha ufak. Avrupada satılan Verso Yaris'in eşleniği gibi olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #28 : Ağustos 15, 2011, 22:40:31 »
Taylan Bey merhabalar , aynen Sergen Bey'in dediği gibi Verso s Kia Venga tarzı bir araç. Hatta Kia Venga dan hacimce daha ufak. Avrupada satılan Verso Yaris'in eşleniği gibi olacak.
verso s kia venga hyundai ix20 tarzı minivan bir araç 2012 yılıyla birlikte türkiyedede satılması bekleniyor versoda ise otomatik geleceğiyle ilgili net birşey yok diye biliyorum

Öncelikle bilgileriniz için çook teşekkürler,

vallahi tüm hayallerim bir anda yıkıldı  :wacko:

Bana Verso'nun otomatiği lazım, küçük araba istemiyorum. Ama eski modelinde otomatik vites olup da yeni modelinde olmaması çok enteresan değilmi arkadaşlar. 2005 model versolar da otomatik var 2011'de yok. çok ilginç çoook...

Saygılar...