0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yazıldıgı gibi 26 milyon değil yıllık 3 milyon'a sponsor olunmuştur.
3 milyonsa ben verseydim de toyota nın ismi kirlenmeseydi ;D
Toyotanın şerefine şeref katacak tek takımız söze gerek yok...
2 yanlış.
yok hakan abi yanlış anlaşılmak istemem terbiye sınırlarını aşmadan güzel güzel konuşup eğleniyoruz.en azından ben öyle yapıyorum.yoksa toyotanın adı hangi takıma sponsor olursa olsun daha fazla göz önünde olacak ve bende bundan memnun olurum
Fatih kardeşim yanlış anlama saygısızlık yapmak istemem asla bu konuda tama var biraz fazla fanatiklik ama yorumlarımda asla birini yüceltirken ötekini aşşağılamak gibi bir niyetim yada mesajım olmadı...
Eğer şu haber 2-3 hafta önce çıksaydı bütün samimiyetimle söylüyorum auris almazdım.Beynimden vurulmuşa döndüm yıllardır ailecek toyota kullanan ve hasta Fenerbahçeli biri olarak resmen kendimi ihanete uğramış hissettim...Bundan sonra yeni bir toyotayı ne alırım ne de çevreme tavsiye ederim..
Sonra toyota neden satış yapamıyor daha büyük açıklamaya gerek var mı ? Anlaşılmıştır umarım..
Bırak herkez toyota almasın o ayrıcalık bize kalsın
forever Toyota Nissan Note 1.5 dci Tekna olmadı hacı
yok arda kardeş yanlış anlamadım güzel güzel atışıyoruz ben eğlence olarak görüyorum zaten
doğduğum, yaşadığım, nüfusuna kayıtlı ve taraftarı olduğum Beşiktaş’a, Toyota sponsor olmuş...siyah aracıma beyaz bir forma alma zamanı geldi