0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis'i satıp bu aracı almak akıl karı değil bence.Ayrıca bu A3 kasa çok hantal bir görünüşü var.
yahu bunların hepsi neden belden aşağı boyalı..?
beyler t sport olsun veya golf tsi olsun bunlar mükemmel arabalar fakat benim maddi durum bunlara elvermiyor 25 bini geçmemem lazım, ben şu iki araç arasında karar veremiyorum siz olsaydınız hangisini seçerdiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-yerli-fiyatina-alman-audi-a-3-53344970/detay/http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-acillll-a3-1-8-turbo-150-beygir-5-kapi-som-altin-degerinde-52459144/detay/
ediyorum hatchback spor araba mı olur lan.. Toyotanın spor arabası celica, supra , mr2 falan felondur.. t-sport'u laf olsun diye çıkarmışlar
Ben gidişine değil, tipine hantal dedim.Kaba yani
150beygirlik olan bizim burda meramda abim maddiyatım yetmez demişsinde bu motor kmye konyada bile nerden baksan 45kruş civarında yakıyordur....Bir abimiz hantal duruyor demiş ama a3 hertürlü akar ,maddiyatım yetmez derken aracın kendi fiyatı yani aldıktan sonra bakım masrafı olsun veya yakıt tüketimi olsun onlara razıyım, zaten lpg düşünüyorum. bu arada a3 ün makas videolarını bende çok izledim gerçekten şahane
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Temmuz 04, 2011, 11:28:40150beygirlik olan bizim burda meramda abim maddiyatım yetmez demişsinde bu motor kmye konyada bile nerden baksan 45kruş civarında yakıyordur....Bir abimiz hantal duruyor demiş ama a3 hertürlü akar ,maddiyatım yetmez derken aracın kendi fiyatı yani aldıktan sonra bakım masrafı olsun veya yakıt tüketimi olsun onlara razıyım, zaten lpg düşünüyorum. bu arada a3 ün makas videolarını bende çok izledim gerçekten şahane Abicim ben diyorum bak a3 akar iyidir ama temizini bulamazsın zordur bakımı benzini masraflıdır...Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Temmuz 05, 2011, 02:31:24A3 iyidir güzeldir her türlü yolda akar çok yakar ama arkadan baktırır.Turbo olması yanında cabası hocam yanlız yüksek kilometre performanslı araçlardan uzak durmak gerekir temizi yoktur demiyorum ama bulması zor.Bence 2005 in altına inme performans araçlarda Arkadaşlar t-sport demişler ama o araçlar rakamlarla yazılan 192 hp yi lastiğe veremiyor.Yolda 172 hp lik clio rs ler veriyor tsportlara.Celica deseler o ayrı....Ellenmemiş bir düşük km a3 1.8t bulursan eğer benzinede maddi durumun yeterli geliyorsa hiç düşünmeden al.Sonra hangi yönde geliştirmek istersen arabayı audiye her türlüsü giderBU yüzden t sport değilde golf gt diyorum ya hem ekonomik 1.4tsi motor 170hp iyide akar konforluda a3 kadar masraf çıkarmaz...
A3 iyidir güzeldir her türlü yolda akar çok yakar ama arkadan baktırır.Turbo olması yanında cabası hocam yanlız yüksek kilometre performanslı araçlardan uzak durmak gerekir temizi yoktur demiyorum ama bulması zor.Bence 2005 in altına inme performans araçlarda Arkadaşlar t-sport demişler ama o araçlar rakamlarla yazılan 192 hp yi lastiğe veremiyor.Yolda 172 hp lik clio rs ler veriyor tsportlara.Celica deseler o ayrı....Ellenmemiş bir düşük km a3 1.8t bulursan eğer benzinede maddi durumun yeterli geliyorsa hiç düşünmeden al.Sonra hangi yönde geliştirmek istersen arabayı audiye her türlüsü gider