0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağ salim gidin İnşaallah bizde önümüzdeki cumartesi Erzuruma gidiyoruz uzun yol yapmayı özledim çok zevkli oluyor
Başkan TCT bende bilgisayar alışkanlığı pcp açarsam kesinlike foruma bakarım ama artık malum telefonlarda aldı başını gidiyor bende bilgisayar acma geregı duymuyorum...Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor agır vasıtaa, motor işi ne oldu? Geçen pazar bir sym joymax kullandım bugüne kadar en keyif aldıgım motordu
Oooo maşallah kardeşim Rabbim hakkında hayırlısını verir inşaallah helal kazanc yolunda olan adamın kolay kolay kaybedeceğine inanmıyorum ben... Şimdiden hayırlı olsun dükkan nasip olsada bir dondurmanı yesek...Motor secimide seni baya götürür sonuçta cup lar en az yakan modeller
Oğuz işinde motorsiklette hayırlı olsun
Haberim var hayırlısı olsun
Onu birçok kişi diyor o koltuğa oturdunmu bırakmak zor diye benim arkadaş 2008 yılında tırda çalışırken torpille Finansbank iç Anadolu bölge müdür şöförü oldu müdür emekli olurken yeni gelene bu eleman değerli kaybetmeyin demiş bunu bankaya vezneye aldılar durmadı çıktı arkasından başka bi bankaya geçti yine bıraktı şimdi D.s.i'de tır sürüyor
Bu anlattıkların tamamen gerçek. Benim de çevrem de herkes söylerdi kulak asmazdım ama maalesef doğru. 1-2 aydır kullanmıyorum tır ve eskisinden beter oldum gözüm gidiyor yolda ki araçlara ki hele de şimdi esnaf oluyorum Allah pişman etmesin gerçekten çok hasret çekecem bu tıra. Bildiğin pis hastalık dedikleri bu olsa gerek Sabah gidip akşam gelebileceğim bir tır şoförlüğü bulsaydım el kapısında çalışırdım yine de devam ederdim ama bulamadım maalesef öyle bir iş