0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende fakirim ama bu kadar da değil yahu
yahu ben de kendimi fakir sanardım, ne fakirler varmış be...
Fakirliğin gözü kör olsun. Şimdi Ahmet her sabah havyar yemekten de bıkmıştır
Hangi banka yarın haberlerde manşet
İnsan sonradan görme olmasın canım
Ahmet günde topladığın paralarla şov yapma haftaya bana verceksin hepsini
ahmet cuma günleri hangi camiye gidiyon.Bir günlük kirası n e ol ur.. ali abi hayırlı olsun beyaz corollan
Avensis çok yakınca ben de dizele dönüş yaptım 3 ay önce. Bolu'da buldum düşük kilometreli bir corolla kaptım geldim. Foruma pek giremediğim için haberin olmamıştır.Eyvallah Tuncayım daha iyileri sana olur inşallah.
üstünde ağırlık olmasın diye sana bir tane bundan gönderiyorum; bozdur, bozdur harca
Allah iyiliğini versin, nerden düşündün bunu Mehmet Hocam Ahmet'im, bu mani de sana gelsin Param yok! diye görmeyin beni hakirKaderim böyle, kim olmak ister fakir!Para elimin kiri, duygularım hep bakirSaydıktan sonra kullanırım Hacı Şakir
İstanbula gelmedim abi Maltepeden geri döndüm Kocaeli say sen onu Maltepede Ergünün düğünün olduğu yerde bi ev vardı ya bizim ona geldik annemle geri döndül toplasan 1 saat durmadım ki Artizlik yapma leeeenn
O kadarını anladım, paranın nereden gelip nereye gittiğini de biliyorum Deşifre ederim bak, hasta etme adamı... Maltepeymiş, pehhhh. Afedersin ama oradan gaz çıkarsan Acıbademden duyulurdu
Tatilden mi şekerim
Sorma ciciş, fenalardayım
İstanbula geldin, beni aramadın Allah versin ciğerim, hadi dükkanın önünü kapatma...
adam üşenmemiş renkli fotokopiden para basmış,bize hava atıyor
Utanmadan birde Kocaeli diyor.
ya abi kaç sefer diyorum paralarımı ortada bırakma diye bak herkes öğrendi sırf masada 4000 tl yakın var fakirliğin gözü kör olsun