0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu mu utanacak Oğuz güldürme beni .Ama bende bu ilana karşı bir ilan açmadım değil inşallah onaylanır sonuçta herkez yıllarca birikimlerini veriyor bu araçlara ben elimden geleni yaptım diye düşünyorum ilan detaylarınıda özellikle bu ilanla aynı yaptım ki o katagoride arama yapıldı mı benim ilanda çıksın .benim ilanım : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dikkat-dikkat-52436759/detay/
Helal olsun güzel taktik kardeş iyi düşünmüşsün.
Eyvallah Bu gibilere birilerinin dur demesi lazım inanın sırf bu yüzden 2.el araç almak istemiyorum .Bu gibi insanlar yüzünden herkez bir birine olan güvenini yitirdi kurunun yanında yaşta yanıyor .
üye olduğum tüm forumlarda deşifre ettim aracı
yahu iyi de adam şu şu parçalar boyalı diye belirtmiş zaten...sadece artık benim alışık olduğum "çizikten dolayı" lafını kullanmış...
doğru sadece boyalı değilmi ? kırık olan arka jant ve arka aks ? peki öndeki darbe ? ya şase oynadı ise ? airbagler ne durumda ? sence bu kaza önemsizmi yani şimdi ?
evet bu şekilde sahtekarlık yapan çok insan var forumdada birsürü arkadaş vardı aracı aldım ama pert kaydı çıktı diye konu açan amaç zaten bu tipleri deşifre etmek Oğuzhan
adam çıldıracak az sonra
Vay uçurmuşsun ilanı mahmut. O ilanı direk adama yolla sen....
Benim ilanı görürse kafayı yer heralde zaten ilanına dopingde yapmış en üstte gözüksün diye benim ilanda hemn altında .