0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abicim herşey gelecek için bugün yaparsak yarın çocuklarımız genç kardeşlerimizde yapar ve geliştirirler
hahaha jopan ustalarlar samuray gönderiyolarmış bizim için
japon usta şu şekilde bize dönüp abijim neyaptınız siz neişsiniz olm biz gül gibi motor yapıp gönderdik size sizde bezle süngerle modifiye diyonuz sizin için bir hediyemiz var japonyada size harakiri yapmayı öğretecek size
aynen vites sıyırdıkça kırılır porselen yenile arkadan tabak ver kamil
peki oğuzhanın arabaya rotringten yarın kilitli diferansiyel
oğuzhanın araba herkeste biliyoki nissan 200sx ve 200sx diferansiyel arka koltuğun hemen altındaymış bende dedimki abicim kilitli diferansiyeli nasıl yapacaksın dedim abi yarı kilitli yaparım herhalde dedi. bende abicim uğraşma arka koltuğu bi amele bul diferansiyele kalemi saplasın alsana yarı kilitli olur dedim bir sesizlik geldi ve kahkahalar koptu
Amaaan tanrım Bizdede motorun boş kalan kısmına birini bulmak lazım yarı kilitli için
Emre abi bu egzoz seni çok değiştirdi ya O değil, arabaya birşey yapacaksın diye korkuyorum
sıkıntı olmasın abicim... daha kolayı var sağ koltuğun ayak kısmından bir pencere bütün olayı çözer
Pencere Klimayı söktürebiliriz o zaman boşuna ağırlı sonuçta
aynen çok haklısın ağırlık yapıyo ama dikkat etmemiz gereken bir nokta var yağmurlu havalar bide ani frenlemeler ayağımızın lastiğe sürtüm vsc görevi görmesi hususu
bugün baya olaylar keşfettik
hmmm düşünmek lazım aslında çıkar haaa buarada senin kısa vites planı abicim onuda söylesene