0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avatarındaki araç yanılmıyrsam mitsubishi pek bilmem o araçları ama şunu deneyebilrisin abi tırnğınla hafifçe kazı baktın kumaşıda çekiyo ıslat öyle dene
ozaman abi kumaşı çıkarıp kuru temizlemyeciye ver küçük bi ücrete çıkarır o hem kumaşa zarar gelirse onlar yenisini almak zorundalar
benim kız arka koltuğa sakız yapıştırmış, kuruyunca bir kısmını aldım ama zarar vermeden tamamını nasıl çıkarabilirim, buz aküsünü üzerine koyup bir süre bekledikten sonra kolay çıktığını duydum ama henüz deneyemedim
benim corollada su, kola, bilimum meşrubat lekeleri oluşmuştu... daha öncesinde sonax denedim... sonra halı yıkama şampuanları ile denedim çıkmadı... geçen hafta carpek araç döşeme sıpreyinden aldım... koltukların üzerine sıktım... bir sünger (tav bırakmayacak) vasıtası ile biraz köpürttüm... kururmasını beklerdim.. hiç bir leke kalmadı... en kral detaylı iç temizliyicilerden daha iyi sonuç verdi... bilginize...
Aracımın koltuklarında ve döşemelerinin belirli kısımlarında lekeler var. Detaylı iç temizlemeye sokmalı mıyım. Sonax 360 lira fiyat veriyor. Diğer marka olmayan firmaların fiyatları da 200 lira civarında. Sizce değer mi yaptırmaya. Daha önce hiç yaptırmadım. Yaptıranlar memnun kaldı mı yazabilirseniz sevinirim.
Bence o kadar para vermeyin iç temizliğe.Bende yaptırdım detaylı iç temizlik bi kaç gün sonra leke olunca tekrardan, o kadar para vermenin gereksiz olduğunu anlıyorsunuz.İmkanınız varsa kendiniz temizleyin.