0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
100 liraya yeni bisiklet alırsın
Ercüment geçmiş olsun kardeşim. Daha mavi Corollayı kullanacaksın ya.
Ercü bune ya film gibi olay gelmiş başına. geçmiş olsun ambulans filan baya enteresen bir bisiklet kazası yaşamışsın. benim vakti zamanında kaburgam kırılmıştı bisikletten düşüp ne ambulan cağırdılar ne yüzüme baktılar teknoloji ilerlemiş valla
Bende sorun yok ben çocuklar için çağırdımda onlardada yokmuş Benim bisikletin halide ortada işte
valla geçmiş olsun. Değiştir maşayı çok para verme ama. madem bisiklet işine bu kadar meraklısın. yavaş yavaş kenara para koymaya başla kendine güzel bitane al.
Teşekkür ederim Mert abi..Bilmiyorum 100lük yada 150lilik bulursam 100liraya kadar çıkabilirim :/
kendin toplasan daha zevkli olur hem istediğin parçalardan alır yapardın.
Geçmiş olsun Ercü, keyifli ön kaldırmalar
Çok teşekkür ederim Sercan abi Yok abi sevmiyorum ben öyle şeyler direk yardırıyorum en zevklisi rolling olsun drag olsun başkalarıyla çok keyifli oluyor
Ercü napmışsın makinenin her yeri kaynak abim ya
Whistle lar fena durmuyor.Bu konuyu tekrar ısıtman iyi olmuş Ercüment'ciğim ama içim gidiyor. Aramızda kaldsın akord anahtarım bile vardı ve kendim yapardım jant akordunu. Hatta değişik bir somun anahtarı geçenlerde Tunç ile İzmir'de iken oradaki benim eski torbadan çıktı.
Çatalı değiştirdin mi? Arazide kullanmıyorsan amortisörsüz çatal daha iyi bence. Hele kadrodan amortisörü hiç sevmem. Düz çatalı da sevmem, teker bağlantı noktasına doğru öne kıvrılan tiplerin kullanımını daha çok beğeniyorum ben, daha çok hakimiyet veriyor bence. Eğer yüklü kullanmıyorsan da göbeklerde ince bilyeli rulmanlar daha rahat kullanım sağlıyor. Ama yük ve uzun yolda iri bilyeli daha iyi oluyor. En azından göbekleri açıp(bilyeleri dağıtmadan) temizleyip uygun gres ile yağlaman, kadro ve jantlarda düz ise baya akıcı sürüş verir. Harbi özlemişim bisikleti.
Biri whistle mı dedi buyrun geldim