0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hahaha abicim 15 bine fırlıyo turbo işi yardımlarınızı bekliyorum. emrematic permatic dersin demek öyle pis yeniçeri alırım anahtarını ama düplü ve turbolu
buarada cooper jpw kiralarım ozaman görürsün 210 beygir o küçük arabaya nasıl sığmış diye kendi arabanı yakarsın
adaş demin emre abiyle konuştukta , birgünde don atlet araba yıkama toplantısı yapalım diyoruz. Herkes kendi yıkayacak ama.. Nerde yıkayabiliriz fikrin var mı?
Bizim arka bahçe
Sanayide turbo şahin var, onu getiririm Arabada sunroof, ısıtmalı koltuklar, AIRBAG, ön cam rezistansı, turbo, ön arka disk fren, nos vs vs var. Adamlar 35 milyar harcamış
10 kişi araba yıkamaya eskişehire gideceğine, 1 kişi ankaraya gelebilir Hatta draglara gelebilir mesela ?
söyledim korkuyomuş peluş ayısından ayrı kalınca
abicim nekadar özel derslerin birde hocan bayanmı bayansa draglar için gelebiliriz oraya
tühhh ozaman size benden şaplı çorba zihin açmak için hahahah
Mat-1 dediğin nedir ya.. Sen gel buraya , ben sana canlı canlı hız problemi çözerim
Tunç Sancak güzel insan ,
Gerçekten katılmayı çok istedim ama malesef evin ahalisini havalimanına götürüp orda onları epeyce beklemek bütün planlarımı bozdu. Ben de Hande Abla gibi uğramayı düşünüyodum ama olmadı başka sefere artık. Tunc kardeşim hoş geldin diyim burdan sana da. İnşalalh yüzyüze de görüşürüz. Yarın sincandayım ARkadaşımın oğlunun sünnet düğünü varmış ona gideceğim.
tunç senin sayende modifiye son susturucu sahibi oldum sen ne uğurlu adamsın sen son susturucuyu çıkartırayım dedin. bende geleyim dedim arabamı ve kendimi egzos atolyesinde buldum
çok güzel buluşmaydı. herkese teşekkürler. ayrıca tunç abiyle tanıştığım için çok memnun oldum