0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gençler, geyiğin dozunu kaçırmamakta fayda var
buluşalım artık zamanı geldi...serin serin akşam sahilde püfür püfür esen rüzgarın altında yanan semaverden bir bardak çaya hayır diyecek yoktur herhalde.....çayın öncesini anlatmıyorum zaten..açıkan vardır şimdi...kafamı gözümü yarmasın... şimdi 2-3 temmuz 9-10 -16-17 temmuz hafta sonlarına ait bu tarihler sizce nasıl olur..evlenen düğün nişan sünnet hastalık kaza bela işi gücüm olmazsa gelebilirm diyen kaç kişi var... bekliyorum..
mesele kafa göz yarmak değil yeğen,mesele konuyu açmasan bile,gözümüze sokarcasına profil resmini etle donatmaktır !insan öldürür sevdiğini...3 temmuz nöbetçiyim gerisi her türlü uyar yeğen.(tabi o zamana kadar samurayı satmazsam )
samuray benim..gerisini tanımam..işlemlere ne zaman başlayalım.. ne zaman yapalım şu işi... ya avatara bakma...o resim bişey değil..buluşmada daha lezzetli daha güzel olan...tct için... dayı... bu iş yine bize düşecek ses soluk yok sendne başka..forum kısır döngüde sanırım..günü belirleyelim seninle..konuyu açalım..olay bitsin..
beni unutmayın bende varım her türlü.herzaman uyar bana.hertürlü göreve hazırım.
Hakkı 01 temmuz ile 15 temmuz arası olamz ise bende varım ve yolumun üstündekileri alırım.Hem senden degerlimi kardeşim feda olsun birkaç litre benzin. Önemli olan muhabbet.