0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18.750 bence çok çok iyi bi fiyat ben olsam bi dakika durmaz satardım
Ne demeye macera arıyorsun o zaman Gönlüne göre bir araba bulduğunda bakarsın duruma. Düşündüğün zaman sen bu arabadan niye vazgeçiyorsun, hem otomatik hem benzinli. Rahatlığa alışmışken gidip de manuel tercih etmezsin herhalde. Tiptronik ve dizel bir şeyler bakarsın o da yok. Cidden parasına değecek araba yok piyasada.
abi düz 19 yap gitsin...
Hakkı kardeş 1 sene önce efsanemi ki senin arabanla mukayese edilmez sattığıma ........ gibi pişmanım.Hadi sattın sana ne olacağını söyleyim bir zaman sonra temiz bi tane nerede bulurum diye araştırmaya başlıyacaksın ve gördüğün her efsaneye dönüp bakacaksın.
Bazı arkadaşların yazdıklarımı anlayamıyacaklarını 13 yaşındaki arabaya bu para verilir mi? diyeceklerini biliyorum.Şu an maddi durumum yerinde olsa ve araba arıyor olsam böyle yazmaz,sat gitsin der arbayı senden alırdım
abi sat gitsin ne beklıyon o fiyatı zor görür bir daha.Qaşqahi ye bakmaya gittigimde nissan bayi benım arabama 19 verdi ne beklıyon sat gitsin. Biraz daha dursan bizimkileri geçeçek efsane bu gidişle
Eniştemde 96 gli yi 16 bine verdi sanırım.sat bencede Hakkı abi bidaha bu kadar veren olcağını sanmam. Model yenilersin yada ihtiyacın karşılanır
Ama bu gli Special Orçun.. Bide araba henüz sıfır gibi..
Sıfır gibi olsada metal yorgunluğu vardır.