Gönderen Konu: 3D kauçuk Paspas kullanan var mı?  (Okunma sayısı 16525 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 45800
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Ynt: 3D kauçuk Paspas kullanan var mı?
« Yanıtla #20 : Mart 24, 2013, 21:07:51 »
Araç içerisinde ayak altındaki paspas için benim çözümümü anlatayım. Corollamın taban halıfleks kaplaması  üzerine oto döşemecide  komple taban kaplama malzemesi (minübüslerin taban döşemesinde kullanılan kabartmalı lastik malzeme) ile kaplattım.Taban kenarlarının ve orta konsolun altına kadar girdi.baktığınız zaman hiç bir yerde,koltuk altı dahil halıfleks göremezsiniz.Ayrıca bagaj içerisine aynı malzemeden kenarlara 5 cm.yükselecek şekilde bagaj havuzu yaptı.aracın içerisinde malzemenin üzerine halı paspasları atıyorum.Elektrik süpürgesi derdinden kurtuldum.sadece arada paspasları silkelemek ve hafif nemli bir bez ile yaptırdığım döşemeyi  şilmek yeterli oluyor.Arada keyfe keder halı paspasları yıkamak kafi.
İsterseniz aracın içine veya bagaja bidonla su dökün en ufak zararı olmayacağını garanti edebilirim.Acizane dost tavsiyesidir.
güzel bir çalışma olmuş
Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 24, 2013, 21:07:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Mart 28, 2013, 01:37:32 »
merhaba iyi geceler 2011 elegant aracımın halı paspasları kirlenmesin diye hepsi burada dan Tarz marka 3d havuzlu paspas aldım 99 tl ye paspas herhangi bir koku yapmıyor ve gerçekten araca birebir uyumlu yapmışlar hiç bir yer açıkta kalmıyor öyle kaba da değil tavsiye ederim ayı marka bagaj havuzu da almak istedim ancak h.burada da bulamadım ve elif tunning den 59 tlye sipariş verdim adamlar hiç paketleme yapmadan kendi poşetinin üzerine kargo etiketi yapıştırarak göndermişler ve ürünün tarz marka olduğu hiçbir yerde yazmıyor elifi tavsiye etmem belki yardımcı olur diye bahsedeceğim yine ztech marka toyota corolla 2007 sonrası koltuk kılıfı aldım hızlıal.com dan ön kol dayama dahil her tarafı kapatıyor kaliteli ve araca birebir uyumlu tavsiye ederim 145 tl ye aldım belki araba konusunda titiz olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 28, 2013, 12:25:35 »
merhaba iyi geceler 2011 elegant aracımın halı paspasları kirlenmesin diye hepsi burada dan Tarz marka 3d havuzlu paspas aldım 99 tl ye paspas herhangi bir koku yapmıyor ve gerçekten araca birebir uyumlu yapmışlar hiç bir yer açıkta kalmıyor öyle kaba da değil tavsiye ederim ayı marka bagaj havuzu da almak istedim ancak h.burada da bulamadım ve elif tunning den 59 tlye sipariş verdim adamlar hiç paketleme yapmadan kendi poşetinin üzerine kargo etiketi yapıştırarak göndermişler ve ürünün tarz marka olduğu hiçbir yerde yazmıyor elifi tavsiye etmem belki yardımcı olur diye bahsedeceğim yine ztech marka toyota corolla 2007 sonrası koltuk kılıfı aldım hızlıal.com dan ön kol dayama dahil her tarafı kapatıyor kaliteli ve araca birebir uyumlu tavsiye ederim 145 tl ye aldım belki araba konusunda titiz olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur.

Nisan ayı içinde Tarz marka Avensis için 3D paspas almayı düşünüyorum bende. Bence yorumlarınızı yazmakla çok iyi ettiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 28, 2013, 12:47:20 »
kemal abi maşallah paspas alabalık havuzu gibi  :)
havuz fiyatına zaten :) çok pahalı ben firmayla yazışmıştım auris için üretim yapmamışlar Corolla uysa benim aurise arkama bakmadan alırım ama güvenemiyorum uymazsa diye :)
ömürlük paspas bunlar.
http://www.weathertech.com/product-education-center/floorliner-digitalfit/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 03, 2013, 16:14:00 »

Tolga Bey sizle aynı üründen almışız. Tarz marka 3 D paspas aldım. 99 TL. Şu anka kullanıyorum önler tamam ama arkalar otursada sanki biraz küçük yapmışlar ve kayıyor. Koku yapmadığı doğru. Kenarları kalın değil.

Bagaj havuzunu image marka aldım. Yine hepsibuaradadan.  Şimdi bakıyorum 81 liraya almışım ve bagaj havuzu tam uyumlu.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45800
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 05, 2013, 23:09:03 »
Yararlı bilgilendirme olmuş
Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 221000
  • Model Yılı: '08
  • 99 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 27, 2014, 02:43:52 »
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20035778&Productid=otelf17651#Gorseller bu ilandaki paspas seti coronaya uyar mı acaba. Alan veye kullananlar yorum yazarsa çok sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '12
  • 12 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 30, 2014, 10:34:30 »
ben auris için yetkili servisten 100 tl'ye aldım 3 ay kadar önce, liste fiyatı 110 tl  idi şimdi 120 tl olabilir.. poşeti açtığımda kenarında corolla yazıyordu, auris kalmamış ölçüsü aynıdır dediler ve iç dizayn aynı olduğu için oturdu, olsun bakalım dedim.. ancak yolculuk yapınca ve arkaya birileri oturunca kaydığı ve tam olmadığını anlaşılıyor, can sıkıcı.. bira hafta sonra başka iş için uğradığımda söyledim, auris yazan şık bir 3d paspasla değiştiler.. bence fiyatı çok uygun olup koku yapanlar veya aynı fiyat civarındaki tam oturmayan, kayan, sarkan ürünler yerine orjinalini almakta fayda var, içiniz rahat ediyor..
2012 toyota auris diesel mmt comfort extra ve şimdilik trabzon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 30, 2014, 19:09:09 »
Geçen sene başında bende almıştım eliftuning'den 80 tl civarıydı gayet memnunum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 30, 2014, 20:25:28 »
tarz marka avensis için hb den aldım 1 aydır kullanıyorum çok iyi alt bez kısma toz toprak inmiyor araca tam uyuyor bence muhteşem bir icat :tamam:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah