Gönderen Konu: corolla 96 model xei  (Okunma sayısı 4942 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: corolla 96 model xei
« Yanıtla #20 : Haziran 10, 2011, 00:24:29 »
için rahat olsun
sende diyorsun ya işte işi bilmeyenler diye
boşver bin efsanene bak keyfine gözüm
hayırlı uğurlu olsun

eyvallahhhhhh
1996 Corolla 1.6 XEİ AC

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 10, 2011, 00:24:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 10, 2011, 00:58:11 »
Tutuluyor ki piyasası var ae101 in.Başınız ağrımadan,kazasız belasız binersiniz umarım.Hayırlı olsun :) bi efsaneci daha geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Haziran 10, 2011, 01:49:07 »
Tutuluyor ki piyasası var ae101 in.Başınız ağrımadan,kazasız belasız binersiniz umarım.Hayırlı olsun :) bi efsaneci daha geldi

aynen katılıyorm 15 yıllk corolla kullanıcısı arkadaşımın ısrarına dayanadım doğru tercih yapmışım onu anladım  :)
1996 Corolla 1.6 XEİ AC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 10, 2011, 08:54:31 »
aynen katılıyorm 15 yıllk corolla kullanıcısı arkadaşımın ısrarına dayanadım doğru tercih yapmışım onu anladım  :)

çok şanslısın o halde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...Toyota gibi adam
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #24 : Haziran 10, 2011, 10:02:12 »
Dostum hiç pişman olmazsın. Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanırsın inşallah. Bende 4 ay önce 97'sini aldım 14000TL'ye. Bir kaç parça boya var 150.000'de. Metalik gri. Modeline yaşına göre diğer aynı sınıf araçlardan kat kat iyi. Performans ve çekiş yönünden de mükemmel. Ayrıca yakıt yönünden de harika. Piyasada o paralara alabileceğin en düzgün arabayı aldığının farkına varacaksın kullandıkça.
92 Subaru Legacy 1.8 GL (Boxer Motor)
97 Toyota Corolla XEİ AC,
04 Mazda 3 Dinamic
04 Yaris 1.0 Terra MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Haziran 10, 2011, 21:37:55 »
Dostum hiç pişman olmazsın. Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanırsın inşallah. Bende 4 ay önce 97'sini aldım 14000TL'ye. Bir kaç parça boya var 150.000'de. Metalik gri. Modeline yaşına göre diğer aynı sınıf araçlardan kat kat iyi. Performans ve çekiş yönünden de mükemmel. Ayrıca yakıt yönünden de harika. Piyasada o paralara alabileceğin en düzgün arabayı aldığının farkına varacaksın kullandıkça.

efsanemi alalı 1 hafta oldu pişmanlık ne kelime aracın mükemmel olduğunu anladım hemen daha önce 2006 model 307 sahibiydim parçalarını kıyaslayınca da efsanenin parçaları daha uygun öyle abarttıkları kadar yok fiyat yönünde :)
1996 Corolla 1.6 XEİ AC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 10, 2011, 22:54:16 »
307 çok kalitesiz bir araç bu yaştaki efsane daha tokdur ondan 2004 look modelini kullandım 35 binde şöfor koltuğu dolgu malzemeleri eriyip dökülüyordu sol bel desteği kısmından kapıyı kapatıyorsun camlar kapalıyken bile lada samara kapısı gibi tannn ediyordu efsanede bunları yaşamazsın kapılar lık diye kapanır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Haziran 10, 2011, 23:30:40 »
307 çok kalitesiz bir araç bu yaştaki efsane daha tokdur ondan 2004 look modelini kullandım 35 binde şöfor koltuğu dolgu malzemeleri eriyip dökülüyordu sol bel desteği kısmından kapıyı kapatıyorsun camlar kapalıyken bile lada samara kapısı gibi tannn ediyordu efsanede bunları yaşamazsın kapılar lık diye kapanır.

6 ay içinde 2 kere ön takım dağıldı turbosu bozulmuştu sis farının ampülü bile 25 tl değerindeydi pişman olmuştum 307 aldığım için
1996 Corolla 1.6 XEİ AC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Gibi Adamlara Selam Olsun
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #28 : Haziran 10, 2011, 23:50:40 »
Merhaba aramıza hoşgeldin. :) Aracın hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle kullan.

Ben şahsen tam bir Volkswagen hastasıydım fakat bir arkadaşımın ısrarı ile Toyota aldıktan sonra bütün fikirlerim değişti. 2007 Corolla HB D4D kullanıyorum. Hiç bir şeye değişmem. Konfor, ekonomi, performans hepsi bir numara .  :islik:

Eminim sende çok memnun kalacaksın. Modeli ne olursa olsun Toyota bulunduğu yeri hakediyor.  :foto:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Haziran 10, 2011, 23:57:56 »
Merhaba aramıza hoşgeldin. :) Aracın hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle kullan.

Ben şahsen tam bir Volkswagen hastasıydım fakat bir arkadaşımın ısrarı ile Toyota aldıktan sonra bütün fikirlerim değişti. 2007 Corolla HB D4D kullanıyorum. Hiç bir şeye değişmem. Konfor, ekonomi, performans hepsi bir numara .  :islik:

Eminim sende çok memnun kalacaksın. Modeli ne olursa olsun Toyota bulunduğu yeri hakediyor.  :foto:

hoşbulduk :)  fiat wolksvagen opel peugeot a bindikten sonra toyota ya da ford istiyordm kısmet toyota oldu çokta memnunum :)
1996 Corolla 1.6 XEİ AC