0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
için rahat olsunsende diyorsun ya işte işi bilmeyenler diye boşver bin efsanene bak keyfine gözüm hayırlı uğurlu olsun
Tutuluyor ki piyasası var ae101 in.Başınız ağrımadan,kazasız belasız binersiniz umarım.Hayırlı olsun bi efsaneci daha geldi
aynen katılıyorm 15 yıllk corolla kullanıcısı arkadaşımın ısrarına dayanadım doğru tercih yapmışım onu anladım
Dostum hiç pişman olmazsın. Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanırsın inşallah. Bende 4 ay önce 97'sini aldım 14000TL'ye. Bir kaç parça boya var 150.000'de. Metalik gri. Modeline yaşına göre diğer aynı sınıf araçlardan kat kat iyi. Performans ve çekiş yönünden de mükemmel. Ayrıca yakıt yönünden de harika. Piyasada o paralara alabileceğin en düzgün arabayı aldığının farkına varacaksın kullandıkça.
307 çok kalitesiz bir araç bu yaştaki efsane daha tokdur ondan 2004 look modelini kullandım 35 binde şöfor koltuğu dolgu malzemeleri eriyip dökülüyordu sol bel desteği kısmından kapıyı kapatıyorsun camlar kapalıyken bile lada samara kapısı gibi tannn ediyordu efsanede bunları yaşamazsın kapılar lık diye kapanır.
Merhaba aramıza hoşgeldin. Aracın hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle kullan. Ben şahsen tam bir Volkswagen hastasıydım fakat bir arkadaşımın ısrarı ile Toyota aldıktan sonra bütün fikirlerim değişti. 2007 Corolla HB D4D kullanıyorum. Hiç bir şeye değişmem. Konfor, ekonomi, performans hepsi bir numara . Eminim sende çok memnun kalacaksın. Modeli ne olursa olsun Toyota bulunduğu yeri hakediyor.