0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abdurrahman Hocam, her keyfin bir bedeli vardır, baskı balatayı erken yemeyesin bu şekilde
arkadaşlar biraz araştırdım ve sadece 1. viteste biraz etkisi oluyor. bende almayı düşünüyorum ve yurt dışında da fiyatlar 3 aşa 5yukarı fiyatlar aynı... baskı balata sıyırma gibi bir sorunu olmaz. sadece gaz kelebeğinin acılma zamanına etki ediyor. öyle büyük roketleme yapıyor sanmayın. 200 lira civarında olsa alınabilir. 550 lira para verilip alınacak bir ürün değil. bilgilerinize sunarım. benim izlenimim bu okuduklarımdan...
Fatih fiyat konusunda sana katılıyorum pahalı,ama sadece 1.viteste etkisi olduğu konusunda katılmıyorum,her vitesde rahatlıkla roketliyor bilginiz olsun
Abdurrahman abi sen aldınmı. ve senin gaz pedalında roketleme varmı gaz pedalına sonuna kadar basınca bir düğmeye basmış gibi hissediyomusun.
anladım abi sen satarken bana haber ver
daha yeni taktım 5 yıl sonra haber ederim
Abdurrahman abi hayırlı olsun güle güle kullan bende sahibindende falan 2. el bulursam almayı düşünüyorum herhangi bir zararı olacağınıda sanmıyorum en fazla olacağı baskı balata biraz erken biter buda çok önemli birşey değil .
Mahmud teşekkürederim,uygun bulursan kesinlikle almanı isterim arabanın gizli gücü ortaya çıkıyor zevkli oluyor
telliler bu cihazdan daha çabuk tepki veriyor