Gönderen Konu: Toyota Avensis Sprint booster- HIZLI KALKIŞ SİSTEMİ bilginizi istiyorum.  (Okunma sayısı 7116 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
Abdurrahman Hocam, her keyfin bir bedeli vardır, baskı balatayı erken yemeyesin bu şekilde :)

Hocam fene zevkli kalkıyor:) inşallah bitmez :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 4 kere teşekkür edildi
ikinici el bulsam bi tanede ben alırım

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
arkadaşlar biraz araştırdım ve sadece 1. viteste biraz etkisi oluyor. bende almayı düşünüyorum ve yurt dışında da fiyatlar 3 aşa 5yukarı fiyatlar aynı... baskı balata sıyırma gibi bir sorunu olmaz. sadece gaz kelebeğinin acılma zamanına etki ediyor. öyle büyük roketleme yapıyor sanmayın. 200 lira civarında olsa alınabilir. 550 lira para verilip alınacak bir ürün değil. bilgilerinize sunarım. benim izlenimim bu okuduklarımdan...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
birde şunu unutmamak gerekiyor. evet ürün gerçekten kolay monte ediliyor. ve lpg sistemlerinde olduğu gibi bu chipin ayarları var bir butonla ayarlama imkanı sunuyor. bizim türk satıcılar dükkan sahipleri tamam abi biz takarız diyip daha uyduruk yani markası belli olmayan bir ürün takma ihtimalleri bulunmakta... ürünü alırsanız kendiniz takınız. içinize sinmesi bakımından daha iyi olur. bir de diyelim ürün hoşumuza gitmedi. tekrar ürünü satıcıya verip sarıldıktan sonra para iadesi yapabiliyor. bizim yerimize onlar satıyor.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
videosuda bu... izlemenizi tavsiye ederim. ECS Tuning: Sprint Booster DIY - B7 RS4

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
arkadaşlar biraz araştırdım ve sadece 1. viteste biraz etkisi oluyor. bende almayı düşünüyorum ve yurt dışında da fiyatlar 3 aşa 5yukarı fiyatlar aynı... baskı balata sıyırma gibi bir sorunu olmaz. sadece gaz kelebeğinin acılma zamanına etki ediyor. öyle büyük roketleme yapıyor sanmayın. 200 lira civarında olsa alınabilir. 550 lira para verilip alınacak bir ürün değil. bilgilerinize sunarım. benim izlenimim bu okuduklarımdan...

Fatih fiyat konusunda sana katılıyorum pahalı,ama sadece 1.viteste etkisi olduğu konusunda katılmıyorum,her vitesde rahatlıkla roketliyor bilginiz olsun

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Fatih fiyat konusunda sana katılıyorum pahalı,ama sadece 1.viteste etkisi olduğu konusunda katılmıyorum,her vitesde rahatlıkla roketliyor bilginiz olsun

Abdurrahman abi sen aldınmı. ve senin gaz pedalında roketleme varmı gaz pedalına sonuna kadar basınca bir düğmeye basmış gibi hissediyomusun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Abdurrahman abi sen aldınmı. ve senin gaz pedalında roketleme varmı gaz pedalına sonuna kadar basınca bir düğmeye basmış gibi hissediyomusun.

Emre ben aldım ve kullanıyorum,arabanın gaz pedalına azıcık basınca anında roketliyor beni koltuğa yapıştırıyor ve kesinlikle memnunum iyiki almışım arabamdan acayip zevk alıyorum.
Ama araca zararı varmı yokmu ? tartışılır, fiyatı ise gerçekten pahalı :(

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
anladım abi sen satarken bana haber ver :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
anladım abi sen satarken bana haber ver :D
daha yeni taktım 5 yıl sonra haber ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Abdurrahman abi hayırlı olsun güle güle kullan bende sahibindende falan 2. el bulursam almayı düşünüyorum herhangi bir zararı olacağınıda sanmıyorum en fazla olacağı baskı balata biraz erken biter buda çok önemli birşey değil .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Abdurrahman abi hayırlı olsun güle güle kullan bende sahibindende falan 2. el bulursam almayı düşünüyorum herhangi bir zararı olacağınıda sanmıyorum en fazla olacağı baskı balata biraz erken biter buda çok önemli birşey değil .

Mahmud teşekkürederim,uygun bulursan kesinlikle almanı isterim arabanın gizli gücü ortaya çıkıyor zevkli oluyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi

:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Mahmud teşekkürederim,uygun bulursan kesinlikle almanı isterim arabanın gizli gücü ortaya çıkıyor zevkli oluyor :)
Sahibindene göz atıyorum şimdi bula bilirsem uygun fiyata alacağım kullanan herkez üründen memnun özellikle 1.3 multijette kullananlar baya bir memnun çünkü o motorun gaz tepkisi bizim araçlardanda bayağı bir geç arkadaşımda doblo var 1.3 multijet ordan bilyorum arabada gaza basıyorum tık yok gazdan ayağımı çekerken devir yükseliyor birde bu olay 1.4 benzinli skoda fabialardada böyle onunda gaz tepkisi bayağı bir geç .Daha bir çok araç böyledir benim bildiklerim sadece bunlar inanın bizim araçların gaz tepkisi bunlardan çok çok hızlı eğer bizim araçlarda böyle olsaydı bu ürünü kullanmak kaçınılmazdı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
sprint boosterın  corolla A/T ler özellikle sollamaya çıkarken geç kalmasına bir olumlu bir etksi var mıdır?Zira araç önce vites düşrüp sonra abanarak fırlıyor ve motoru zorluyor bana göre.Gazın daha kısa sürede cevap vermesini isterdim.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Red line işinin türevi :D yakıta artısı eksisi olmaz bence arabaya yaptığı tek şey şu 2002 ve sonrası modellerin hepsinde boğaz kelebeği elektronik ve gaza 0.9 saniye sonra tepki veriyor bu cihaz boğaz kelebeğini halatlı gibi bir anda istenilen seviyeye ulaştırıyor ve tepki süresi düşüyor bu her viteste ve devirde olur çünkü boğaz kelebeğinin açılıp açılmamasının vites ve devirle alakası yok gaza bastıkça açılır veya devir yüksekken çok açıktır düşükken az açıktır ama gaza basınca gene çabucak açılır....Motora bir zararı olmaz inşallah ama 500tl civarı parada çok buna...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Bizimki telli ama sırf bu parça var demek için taktırmak lazım :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 4 kere teşekkür edildi
telliler bu cihazdan daha çabuk tepki veriyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
telliler bu cihazdan daha çabuk tepki veriyor :)

Evet çünkü tellide zaman kaybı söz konusu değil herhangibi bir elektronik ortamda ama bunda dahi en az 0.2sn söz konusu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
arkadaşlar,
2. el bulursanız banada haber verirseniz çok sevirim.
200-250 TL arası bulunursa alırım bende .
syg.