0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cok ıyı olms ve basarılı bır ıscılık var...
Çok temiz bir çalışma olmuş tebrikler, ellerinize sağlık. Çabalarınızdan ötürü geliyor.
ellerine sağlık güzel olmuş
Ellerine sağlık Serkan, çok güzel bir paylaşım olmuş
yok vidalı değil kauçukla yapıştırılmış , mesut arkadaşımız sadece keserek çıkabiliyor demişti (camı ile plastiğin arasındaki kauçuğu dremelle keserek) aslında en temizi o şekilde fakat biz ilk önce plastik kısımı zorlayıp genişlettik daha sonra kauçuk olan yeri falçata-tornavidayla kazıyıp zorla açtık .Bizim işlem keserek nazik şekilde değil yani açılsana len açıl diyip zorlayarak oldu
Serkan işte bahsettiğim şey buydu kauçuk öyle silikon gibi ısınınca yumuşamıyor açması çok zor ben farı açarken yardım eden kimse yoktu bende keserek açtım, 2 3 far ustasına gittim baktılar baktılar olmaz diyip geri verdiler sinayllerin üzerinde ay gibi plastik parçayı takmasaydın keşke
çok güzel olmuş, elinize kolunuza sağlık...
öncelikle çok güzel olmuş hayırlı olsun.benim beyaza da yapsam iyi olurmu.elinizde beyaz e12 ye yapılmış foto varmı acaba.fikirlerinizi bekliyorum...
aracın rengi ile de gayet uyumlu olmuş... fotolarda aydınlatıcı teşekkürler... eline sağlık ..
çok güzel olmuş iyi günlerde kullanmak dileğimle
ilke abi sen arabanı kullanmıyor musun ayıptır sorması ... 6000 km ne demek yahu
Bizimki 22.4166666666666666666667 katı kadar
bizimkide 23.33333333
Çok güzel olmuş elinize sağlık aynı işlem efsane kasalara uygulayan var mı? Uygulanırsa nasıl durur?