0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
faruk bey forumda bazı arkadaşlar motorun zarar görmemesi için 3 depo lpg den sonra 100-150km benzin ile aracı kullanın diye tavsiyede bulunuyorlar bu konu hakkında görüş ve tavsiyelerinizi alabilirmiyim birde araçım km de karışık olarak 200 kuruş yakıyor 2004 corolla için uygunmudur.
Faruk bey merhaba,Acaba tank (muhafazası) ile zemin arasında kaç cm aralık kalmıştı? Mümkünse aşağıdan çekilmiş fotosu varsa paylaşabilir misiniz? http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=40494.0 bu benim araçdaki montaj yeterince güvenli mi onu kıyaslamayı istiyordum.Teşekkürler.
Tank aracınızın tabanına sıfır olarak ankre edilir ki oynamasın ses yapmasın üstelik sağlam olsun.Aynı şekilde muhafaza sacı da sıfır olarak tanka temas halinde montaj yapılır, Tankınızın hem üzerinde hem altında izalasyon malzemesi vardır sadece 05 cm kalınlığında, (Darbe anında metal metale temas etmesin kıvılcım çıkartmasın diye)
Faruk bey evvela yorumunuz ve fotoğraf paylaşımınız için teşekkür ederim. Söylediğiniz doğru, benim aracta da öyle izolasyonlu yaptılar montajı. MMOdan sızdırmazlık raporu da aldım. Merak ettiğim o muhafaza saçından yere kadar ne kadar mesafe kaldığıydı. Benim araç boşken ölçtüm, 23cm vardı. Aracı tam dolu kullanırken bi tümsek, çukurda tank yere değer diye endişeleniyorum. Acaba bu 47lt (yüksekliği 20cm) tankı söktürüp yerine sizinki gibi 41lik taktırsam stepne boşluğuna daha iyi oturur mu ? Yerden daha yüksek ve güvenli olur mu?
faruk bey muhafaza sacının sol tarafından dikdörtgen kesilmiş.Ayrıca muhafazanın üstüne ekleen sol taraftaki o kare şeklindeki üstünde sanki kablo olan siytah renge boyanmıs yerin ne işe yaradıgı konusuında aydınlatırsanız sevinirim.Bendede 2006 verso var ondada lpg takılı ama bu uygulamalar yapılmamış..,Ayrıca bülent bey okadar elhamlı olmayın aracınızn lpg tankının muhafazasından ziyade çogu araçta benzin deposu koruma yok ulu orta duruyor zaten..