0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sefa kardeşim bekleme asla mail atmazlar toyota bu siteyi pek ciddiye almıyor,sorunun için ne yapacaksın
özellik arttıkca sorunda artıyor
birkaç ay önce çıkma far aldım iyice inceledim kararmamıştı yansıtıcısı, şimdi oda karardı harbiden çok dandik bir malzeme kullanmışlar
Ne özelliği Sefa daha hız sabitleyici taktıramadık, demekki onuda taksalar hatalar katlanacak
Bünyamin bey, Toyota hala sorunsuzlukta lider olabilir.Ama benim vurgalamak istediğim Toyota'da gitgide artan bir sorun var.Eskisine göre çevremdeki insanlardan daha çok şikayet duyuyorum.Bu günler için önümüzdeki yıllarda yapılacak bir arızi istatistikde belki sorunsuzlukta başlarda olmayacak.Her araçta sorun oluyor.Ama Toyotacı olarak bu artan şikayetleri ben duyduğumda üzülüyorum.Bir daha Toyota'ya binersem iki olsun diyen onlarca kişi var ya çevremde. Adamlarla tartışa tartışa bir hal oldum.
Geçtik bu işleri:)Toyota iyi araba, sorunsuz. Kötü konuşanın ağzına biber sürelim..
Kimsenin ağzına biber sürdüğümüz yok.Fikrimi söylüyorum,aksi tezi olan varsa öne sürer.
Hiç böyle bir şikayet duydunuzmu ? Aşağıdaki linke şikayetini yazan bir Toyota mağdurundan alıntıdır.1996 model Corollamı satıp kampanyadan faydalanarak 2011 model corolla aldım. Aldıktan 40 gün sonra arabamı 1000km bakımına götürdüm. Bakımdan 3 gün sonra arabamın klima sisteminin ayarını 4 nolu kademeye götürdüğümde arabadan pervane sabit bir yere çarpar gibi sesler geldi ve klimayı kapattım. Arabayı aldığım yere götürdüm ve bana teşhis olarak arabanıza fare girmiş, polen filtresini parçalamış, klima tertibatına zarar vermiş dediler. Hiç böyle birşey duymadığım ve başıma gelmediği için araştırma yaptım. Sigortacım, ayrı bir özel toyota servisi bu olayın pek olası olmadığını söylediler. Sigorta eksperi arkadaşım benzer bir olaya yakın zamanda corolla marka bir arabada denk geldiğini söyledi. Eşimin bir akrabasının corolla marka arabasına da aynı şekilde fare girmiş. Sanal ortamda fare ve araba kelimelerini yan yana yazdığımda yine karşıma corolla çıktı. İlginç olan farenin corolla marka arabaların polen filtrelerin olduğu bölüme girmiş olmalarıydı. Bunu ve daha fazlasını ilgili servise ve ayrıca toyota iletişim merkezine bildirdiğimde bunun olağan birşey olduğunu ve bunun masrafını benim yüklenmem gerektiğini ifade ettiler. Bu arada arabamı dış mekana park etmekteyim. Farenin dış mekanda arabaya girme olasılığı acaba nedir? Benim merak ettiğim fare arabaya girmişse(?) niye hep corollanın polen filtresi bölümüne giriyor. Acaba bu filtrede fareyi çeken birşey mi var? Eğer var ise ben her zaman bu riski taşımak zorun da mı kalacağım? Arabam hala serviste hafta sonu(istemeye istemeye) sigorta için beyanda bulundum. Eksper gelmiş zararın sigorta kapsamı dışında olduğunu ifade etmiş.Dolayısıyla aracımın hasarını garanti dışı,sigorta dışı olduğu için elden ödeyeceğim.Garanti kapsamı, sigorta kapsamı dışında kalması konusunda şüphelerim var.Ayrıca fare corolla ilişkisi de beni kara kara düşündürüyor. Bakalım neler olur bundan sonra?Kaynak: http://www.sikayet.name/?q=node/9034
Değerli Toyotacılar bir kaç aydır siteye uğrayamadım.Ama aynı noktadayız gibi gözüküyor.Toyota iyi mi kötü mü?Orta diyelim olup bitsin.Fareden tırstım haa.