bende bayılıyorum bide şuna bayılırıyorum. ortalama 100 km ile giderken 5.vitresten 3 e bi çakıyorum ara gaz ile... aman yarabbim
mütüş..
İsmail bence onu pek yapma hemde 1.3 le
abi dip gaz 6.000 devire kadar yolumuz var
japon olsun 1.3 olsun

. Seste gelir abileri kadar olmasada iyidir
rica ederim

devir yapan her motora saygım var benim

. Honda'da devir olayında gayet başarılı.

ben de bir tek ben seviyorum sanıyordum bu sesi, demek müptelası çokmuş. öyle çok seviyorum ki cep telefonuma kaydettim, bazen dinliyorum, tabi orjinali gibi olmuyor ama yine de işe yarıyor tavsiye ederim. hatta bir defasında toyota sever bir dostuma bil bakalım bu ne sesi diye dinlettim hemen cevap verdi: "Ae 101 sonatı"
Valla bu arabayı almadan öncede sesini seviyordum

. Gelip geçerken yanımızdan içim eriyordu. Çok tatlı bir ses. Teşekkürler japon mühendisler çok güzel bir ses olmuş.
Sitede kimsede efsanenin ses kaydı yokmu acaba

. Tüm efsanecileri ses kaydetmeye siteye upload etmeye davet ediyorum.
ortalama 10-11 yaşındaydım, dayımların yazlığından geri ddönerken komşusunun corollasına bindik 98 model di o araba da ae101 kasa 1,6 ydı yanılmıyorsam arabanın sesi beni resmen cezbetmişti ve büyüdüğümde bu arabadan alcam demiştim dayıma ortaklık olarak değilde kişisel olarak aldığım ilk araba da bu oldu zaten.
Efsane sanayiden bi çıksın spor egzoz olayına gircem. Dolayısıyla efsane sese veda edecem
Sahi Erhan araba ne oldu, masraf ne kadar tuttu, kim suçluymuş belli oldu mu ? Orjinal ses güzel ama modifiye arabaya biraz daha tok ses lazım

. İyi çalışmalar.
Eyüp hocam bugün tam 3 hafta oldu araba sanayide halen. Bi aksilik olmazsa Salı-Çarşamba teslim almayı düşünüyoruz

Masraf henüz net değil. Zaten kusur oranı %100 karşı tarafa çıktığı için onların sigorta karşılıyor
iyi ya sevindim valla. Sağlık olsun herşey yerine gelir. Allah daha beterinden saklasın hepimizi...Araba çıktıktan sonra kurban kanı akıt bence. Nazara inanırım ben...
Valla Ali ilginç bi konu ama haklısın farklı ve özel bir sesdir o. Ayrıca AE101 ler 4.000.000. Adedin üzerinde satmış ( Şuan toplamda 16.000.000. un üzerinde )Toyota lar arasında rekortmendir. Ardında ilk üretimin tarihinden itibaren İkinci rekortmeni bilen varmı ? Hadi birz düşünün bakalım
ae101'le yapılan rekor e12 ler ile kırıldı.
burak ciddi misin ya? ae101den çok e12 mi var yani ?
Geçen ışıklarda durdum önümde bir efsane... Yeşil yandı tatlı bir kalkış yaptı efsanenin şoförü ama o ne ses ya Rabbim içim böyle bir mayhoş oldu keyiflendim.. Sonra dedimki kendi kendime ya demekki biz önde oturuyoruz diye duymuyoruz arkadan dinlesek ne tatlı çıkıyordur... Ha birde geçenlerde tatlı bir yokuş çıkıyorum sokak arasında 2. viteste 2200-2600 devir arası hafif hafif gaza dokuyorum, camıda açtım, sokakta dar, o ses nasıl bir yankı yapıyordu duymanız lazım. Anlata anlata bitiremem....
burak ciddi misin ya? ae101den çok e12 mi var yani ?
yok abi.öyle biliyorum yani.ae101 ler en çok satan corolla kasa idi.e12'lerde öyle.auto haber mi o dergide toyotasa müdürü mü ne vardı onun röportajında okumuştum.e12'lerde baya satmış yani rekor yapmışlar öyle diyordu.hatta bulursam dergiyi yazarım buraya
e11 kasalardada aynı egzoz sesi var veya ben mi öyle duyuyorum
Atakan kardes, araban masallah cok guzel duruyor resimde. Gule gule kullan.
E11 farkli bir kasa sadece, ayni Corolla bildigim kadariyla.