0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Filmler artık muayenede sorun çıkarmıyor bizim filmler kopkoyu olmasına rağmen muayeneden geçti artık filmler ruhsata işlenebiliyor 120 tl gibi bir rakamla
Mersin'de oto elektrikçilik yapan bir arkadaşım var, kardeşimden farkı yoktur. Memlekete gittiğimde arabaya cam filmi yaptırmak istediğimi söyledim. Cam filmi arka cam rezistanslarına zarar veriyor, böylesi daha güzel bırak böyle kalsın dedi ve ben vaz geçtim. Bu durumda cam filmi yaptıracak arkadaşların aklının bir kenarında bulunsun derim.
bahçelievler würth'ten hiçbir iş yaptırmayın. bir fırsat sitesine reklam vermişler, aracı temizlemediler daha çok batırdılar. motoru ayakkabı boyası ile mi sildiler ne yaptılarsa üzerindeki kalıntıları çıkaramadım. benzinlikte würth'ün aracını gördüm onlarla konuştum şu anda onlarla mahkemeliğiz würth'ün ürünlerini kullanmıyorlar başka marka kullanıyorlar ve herkes şikayetci ve ismimizi kullanamıyorlar artık dedi.
LLumar film için tavsiye yer rica ediyorum. Bilen arkadaşlardan acil geri dönüş bekliyorum.
LLumar kullanan yok mu?
emre benim ilk aracımda lumar filim cektirdim sanırın atr serisi idi o zaman 300 tl verdim.. 2 hafta önce sordum güvenlikli filme yani kırılma yapmayana 300 tl diyor atr serisine 200 tl diyor en kısa zaman da cektirmeyi düşünüyorum .. bu fiyatlar yanlız biraz dast işi oldu
Aracı Aldıktan Hemen Sonra Gittim Ziebart a yaptırdım önlere 2 numara arkaya 3 numara yaptırdım 650 tl fiyatı var..