0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün PTTye gitmiştim ama elimde örnek olmadığı için soramadım. Belki taahhütlü mektup olarak gönderebilirim. Posta 2-3TL tutar. İş kargoya kalırsa 4TL alıyorlar. Bilginize.
özer bey benim için kargo daha iyi bir de bana özelden mesajla cep numaranızı atarsanız ödemeyide konuşuruz
Bugün de gelmedi. Bugün sadece led aydınlatma parçalarının bir kısmı geldi.
Siz 4 taneye alıcı buldunuz sanırım, ben de e-bay den sipariş vericem sanırım bu akşam...Bu arada aylin hocam size 35 lira teklif ediyorum, 1 adet beyaz için... haber bekliyorum sizden... cevabınıza göre ben de bu akşam ebayden veriyorum
geldiyinde bana haber verirseniz sevinirim
Değerli Dostlar,Hoş görünüze sığınarak bir şey soracağım. Bazı sustalı antarlıklar görüyorum. Mesela BMW, Mercedes falan. Gerçekten ait olduğu araba gibi çok kaliteli olduklarını düşünüyorum.Bazende orjinal olmayan, yerli arabalar için sonradan alınıp yapılmış sustalı anahtarlıklar görüyorum. Ama arada dağlar kadar fark oluyor. Yani kullanılan materyaldan, anahtarlığı tuttuğunuzda ki aldığınız kalite hissine kadar.Bu anahtarlıklar hangi sınıfa girer acaba? Bu konuyu hiç okumayan biri o anahtarlığı alsa şüphelenir mi bu orjinal değil diye?Müsait olup cevap verirseniz müteşekkir kalırım.Sevgiler,
Özer Bey EFT işlemi gerçekleşmiş görünüyor, banka dekontunu e posta adresinize gönderdim. Bilginize...Bu arada hafta sonu aracımı 10.000 bakımına götürdüm. Ankara Toyota Reis Lider'e. Yanındaki Carrefour alışveriş merkezi giriş katında bir anahtarcı 60 liraya aurisin anahtarını ve kabını sustalıya çevirebileceğini söyledi. 10 dakikada teslim ederim dedi... Fakat anahtar kabı pek hoşuma gitmedi, düz standart bir anahtarlıktı... İlgilenenlere duyurulur...Teşekkürler, saygılar...