Paniğe gerek yok. Bir parti daha sipariş ederiz. En geç 10 günde gelir. Şu sıralar PTT yurtdışı takip sistemi sağlıklı çalışmıyor. Ne zaman elime geçecek tam olarak bilemiyorum. Belki bugün gelir. Dün aldığım paketlerden biri havada biri daha Çin'de görülüyor.
Bu konuda resimleri olan siyah ve beyaz deri kaplı olandan ayrı 2 tane de farklı sustalı var pakette.
Gelince resimleri eklerim. (Bu arada led ampul çeşitlerinden de getirtiyorum. Eğer iyi sonuç verirse resimleri paylaşırım.)
Posta ile gelen ürünlerde yeni düzenlemeye geçildi. Bir süre sonra yurtdışı alışveriş çok zor hatta imkansız olacak gibi. O nedenle ihtiyaçlarınızı biran önce getirtin.
Ben orijinal cam kaldırma modülü buldum. Corolla diyor ama servisten ve elektrikçiden aldığım bilgiye göre Auris için de olurmuş. Kablo kesmeden birebir uyumlu fişleri olan bir modül. Eğer uyarsa onu da paylaşırım. (Dün kargolandı. 10 günü var)
Bugün PTTye gitmiştim ama elimde örnek olmadığı için soramadım. Belki taahhütlü mektup olarak gönderebilirim. Posta 2-3TL tutar. İş kargoya kalırsa 4TL alıyorlar. Bilginize.
Bugün PTTye gitmiştim ama elimde örnek olmadığı için soramadım. Belki taahhütlü mektup olarak gönderebilirim. Posta 2-3TL tutar. İş kargoya kalırsa 4TL alıyorlar. Bilginize.
özer bey benim için kargo daha iyi bir de bana özelden mesajla cep numaranızı atarsanız ödemeyide konuşuruz
özer bey benim için kargo daha iyi bir de bana özelden mesajla cep numaranızı atarsanız ödemeyide konuşuruz
Bugün de gelmedi.
Bugün sadece led aydınlatma parçalarının bir kısmı geldi.
Bugün de gelmedi.
Bugün sadece led aydınlatma parçalarının bir kısmı geldi.
geldiyinde bana haber verirseniz sevinirim
mesut bey benim elimde var isterseniz hemen kargolayabilirim
Siz 4 taneye alıcı buldunuz sanırım, ben de e-bay den sipariş vericem sanırım bu akşam...
Bu arada aylin hocam size 35 lira teklif ediyorum, 1 adet beyaz için... haber bekliyorum sizden... cevabınıza göre ben de bu akşam ebayden veriyorum
50 den aşşağısı kurtarmıyor,Bende başka elden 45 TL ye aldım.
anahtarlar elimde..
35 e verdiğimde bırakın karı zarar ediyorum.
anlayışınız için şimdiden teşekkürler fakat dediğim gibi 50 den aşşağı olmaz.
Saygılar.
gel! Gel! Sustalıya gel!

batan geminin malları bunlaar
Siz 4 taneye alıcı buldunuz sanırım, ben de e-bay den sipariş vericem sanırım bu akşam...
Bu arada aylin hocam size 35 lira teklif ediyorum, 1 adet beyaz için... haber bekliyorum sizden... cevabınıza göre ben de bu akşam ebayden veriyorum
Yapmayın. Ebay çok pahalı. 20 dolardan aşağıya yok.
Ben birkaç değişik marka için sipariş vereceğim. (Fiyat, Sshong, Mitsubishi, vw) İçine isteyenler için Toyota da eklerim.
Bu arada sustalılar geldi. Sabah teslim alacağım. İsteyenler gün içinde tel veya mesajla ulaşabilirler.
beyazın bir tanesi satıldı...
1 beyaz
1 siyah
1 deri kaplama
kaldı elimde,bilginize...
Sustalıları sabah teslim aldım. İsteyenler benimle iletişime geçsin. 5322443701
arkadaşlar auris için sustalı anahtar kabı arıyorum sahibinden com dışında gözünüze çarpan güzel kaliteli kablıklar gördünüzmü güzel bir kab bulup sustalıya çevirmek istiyorum anahtarımı olmadı forumdan muhyiddin ustaya uğricam inşallah
Sustalı anahtar kılıfları:

Beyaz olanları Mesut ve Gökhan beyler aldılar.
Siyahları da ben kullandım.
Soldaki 2 tane şimdilik sahipsiz.
geldiyinde bana haber verirseniz sevinirim
Adresinizi lotus_adana@yahoo.com adresine gönderin.
Değerli Dostlar,
Hoş görünüze sığınarak bir şey soracağım. Bazı sustalı antarlıklar görüyorum. Mesela BMW, Mercedes falan. Gerçekten ait olduğu araba gibi çok kaliteli olduklarını düşünüyorum.
Bazende orjinal olmayan, yerli arabalar için sonradan alınıp yapılmış sustalı anahtarlıklar görüyorum. Ama arada dağlar kadar fark oluyor. Yani kullanılan materyalden, anahtarlığı tuttuğunuzda ki aldığınız kalite hissine kadar.
Bu anahtarlıklar hangi sınıfa girer acaba? Bu konuyu hiç okumayan biri o anahtarlığı alsa şüphelenir mi bu orjinal değil diye?
Müsait olup cevap verirseniz müteşekkir kalırım.
Sevgiler,
Değerli Dostlar,
Hoş görünüze sığınarak bir şey soracağım. Bazı sustalı antarlıklar görüyorum. Mesela BMW, Mercedes falan. Gerçekten ait olduğu araba gibi çok kaliteli olduklarını düşünüyorum.
Bazende orjinal olmayan, yerli arabalar için sonradan alınıp yapılmış sustalı anahtarlıklar görüyorum. Ama arada dağlar kadar fark oluyor. Yani kullanılan materyaldan, anahtarlığı tuttuğunuzda ki aldığınız kalite hissine kadar.
Bu anahtarlıklar hangi sınıfa girer acaba? Bu konuyu hiç okumayan biri o anahtarlığı alsa şüphelenir mi bu orjinal değil diye?
Müsait olup cevap verirseniz müteşekkir kalırım.
Sevgiler,
Yukarıdaki resimde sağdaki beyaz ve siyah modeller işte sizin belirttiğiniz ilk gruba girenler. Gerçekten kaliteli malzeme ve tasarımla yapılmışlar.
O kadar ayrıntılı ki tek tek kutulanmış, kutuda ince vidaları için bir tornavida, nikel amblem ve vida deliği için kapak küçücük bir torbayla veriliyor. Ayrıca deri kaplama için özel kesim çift taraflı bant bile içinde hazır.
Bunlar 25TL
Soldaki ikisi ise daha basit ve sadece vida yerlerini kapatacak amblemler ile geliyor. Tornavida vs yok.
Bunlar ise 20TL
Özer Bey EFT işlemi gerçekleşmiş görünüyor, banka dekontunu e posta adresinize gönderdim. Bilginize...
Bu arada hafta sonu aracımı 10.000 bakımına götürdüm. Ankara Toyota Reis Lider'e. Yanındaki Carrefour alışveriş merkezi giriş katında bir anahtarcı 60 liraya aurisin anahtarını ve kabını sustalıya çevirebileceğini söyledi. 10 dakikada teslim ederim dedi... Fakat anahtar kabı pek hoşuma gitmedi, düz standart bir anahtarlıktı... İlgilenenlere duyurulur...
Teşekkürler, saygılar...
Özer Bey EFT işlemi gerçekleşmiş görünüyor, banka dekontunu e posta adresinize gönderdim. Bilginize...
Bu arada hafta sonu aracımı 10.000 bakımına götürdüm. Ankara Toyota Reis Lider'e. Yanındaki Carrefour alışveriş merkezi giriş katında bir anahtarcı 60 liraya aurisin anahtarını ve kabını sustalıya çevirebileceğini söyledi. 10 dakikada teslim ederim dedi... Fakat anahtar kabı pek hoşuma gitmedi, düz standart bir anahtarlıktı... İlgilenenlere duyurulur...
Teşekkürler, saygılar...
Merkez Bankası EFT sistemi çöktüğü için işlemler gerçekleşmemiş. Yani sizden kaynaklı değil gecikme.
Ben zaten göndermiştim.
Beğenmediğiniz anahtarlar resimlerde soldaki iki tane mi?
Bunlardan hala var elimde.
(20TL)
Özer Bey;
Anahtar elime geçti, size çok teşekkür ediyorum. Gerçekten kalitesini ve görünüşünü çok beğendim...
Para umarım elinize geçmiştir, bir önceki mesajda belirttiğim ve pek hoşuma gitmedi dediğim anahtarlar tam aynı mı bilmiyorum ama şekli biraz benziyor... Bir de bana gösterdiği numune 3 düğmeliydi adamın...
Size tekrar çok teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalın saygılar...